HCL.HR

Max Payne 3 također u problemima

Zoran Žalac 18.01.2010.   •   8 komentara


Nakon glasina da je Red Dead Redemption u produkcijskim problemima slijede i neslužbene priče o pravoj prirodi nedavne odgode nadolazeće igre Max Payne 3.

Sredinom prošlog tjedna, izvijestili smo vas kako je Red Dead Redemption, naslov Rockstar San Diega, navodno u velikim produkcijskim problemima. Na tu neslužbenu izjavu sada se nadovezao još jedan zaposlenik, ali ovaj put iz Rockstarova tima u Vancouveru. Naime, dotični ogranak zadužen je za nadolazeći Max Payne 3, a kako tvrdi anonimni izvor, opis problematične situacije u San Diego timu savršeno se poklapa s trenutnim stanjem u Vancouveru. Sudeći po njegovim izjavama, Max Payne 3 također je u problemima. Scenarij za igru navodno je prošli mjesec ponovno doživio kompletnu promjenu (što je moguće protumačiti kao pravi razlog nedavne odgode), a to je sveukupno treća temeljna promjena u dvije godine, koliko je igra u razvoju. Kako bi čitav projekt trebao biti gotov do kolovoza ove godine, zaposlenici Rockstar Vancouvera svim se snagama trude da ostvare taj cilj, što rezultira radom i do 16 sati dnevno, te otkazivanjem godišnjih odmora tijekom sezone blagdana. Dakako, sve ovo ne zvuči obećavajuće za samu igru, no teško je reći da je i ona izgledala obećavajuće.

Komentari (8)

  • tarankula

    18.01.2010 - 12:42

    Pa ni netreba im davati godišnje,mogu mislit kolika im je plaća,lopovi što se toga tiče.Al prave igre …nema šta.

  • Praetorian1

    18.01.2010 - 13:02

    max payne je u problemima odkad je najavljena trojka, a kad igra izade bice u jos vecim problemima, jer ce igra biti epic fail.

  • Maximum

    18.01.2010 - 13:10

    Praviti igru Max Payne 3 je bas nezahvalan posao.Jedino sto mi pada je neki spin off kad bi napravili ili prequel ili totalno obradu prvog i drugog dela i spojiti ih mozda sa prosirenim nivoima lii tako nesto.A to Max u Brazilu sa drug bossevima i dilerima po belom danu uvopste nije to to .

  • Mansky Hunt

    18.01.2010 - 13:36

    Haaaaaa,ovo uopće ne očekujem,pošto me debilne pucačine sa neinteligentnim AI-ovima uopće ne zanimaju.Jedinica je imala priču i to je to,sve dalje je smeće.Trebao bi Remedy napraviti nastavak.Zato se čeka Alan Wake.

  • Bela

    18.01.2010 - 13:52

    dajte ljudima godishnji XD

  • Kreza

    18.01.2010 - 21:03

    Ako bude godisnjih,bice losih igara…

  • USB

    20.01.2010 - 11:46

    problemi problrmi

  • gogisha7

    23.01.2010 - 11:05

    Payne nece izaci ove godine to je sigurno, ali juce su celnici Rockstara definitivno potvrdili izlazak Red Dead Redemptiona , zakazan za 27. april.. :)))
    sta se dogadja kod njih, to je u neku ruku misterija, ali RDR izlazi a nama je nadati se da je igra u potpunosti dovrsena, da nece biti bugova i da nece dobiti neku poluproizvod, jer ta igra to definitivno ne zasluzuje…; )))

    po meni sva ova previranja unutar Rockstara, su povezana na radu na petom nastavku GTA, koji bi ako se glasine pokazu istinitima, trebao i zvanicno biti najavljen u martu.. :))
    vidjecemo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?