HCL.HR

Medal of Honor: Bitka protiv subjektivnosti

Zoran Žalac 13.10.2010.   •   4 komentara


Medal of Honor ima izvrsnu prodaju, ali ne i ocjene kritike i igrača. Tko je kriv? Pa, ako je vjerovati Electronic Artsu, subjektivnost.

Reboot Medal of Honor serijala započeo je jučer kada je na američkom tržištu u prodaju puštena istoimena igra. Ako ste pratili razvoj dotične, znate da su se uz nju vezale razne kontroverze, da su MP bete bile nepodnošljivo bugovite, ali i to da je novi Medal of Honor zabilježio najveći broj rezervacija igre otkako je serijala. Sve nas je to dovelo do trenutne situacije u kojoj prosjek ocjena temeljen na prvih trideset recenzija Medal of Honoru i Electronic Artsu baš i ne ide u korist. Konkretno govoreći, radi se o ocjeni 76 na Metacriticu (ocjena korisnika još je manja), što nipošto ne označava lošu igru, ali ne zadovoljava tvrtku koja je tom igrom namjeravala konkurirati Call of Duty serijalu.

Komentari (4)

  • Figo

    13.10.2010 - 12:31

    Pri kraju sam sa SP kampanjom i moram reći da sam prema videima i najvama očekivao više, no to je SP.. čeka se MP kampanja.. ako stvarno žele konkurirati BCu2 i CoDu onda to mora biti veća kvaliteta..

  • skeleton-47

    14.10.2010 - 10:34

    lol ovo je najgori serial u povjesti MOH-a ,ne mogu da vjerujem kako tako iskusni programeri mogu da naprave ovako dosadnu igru,atmosfera je nula,gameplay nula,igra je monitona….A hoce da konkuriraju COD -u ,ahahhahaha ma daj .Neka se pokriju moja ocjena je 50.
    Majke mi ocekivao sam puno vise ,jer su svi ostali seriali bili super!!!!!

  • Kum

    14.10.2010 - 14:49

    ispod BCu2 i CoDu…definitivno! nisu me oduševili…..

  • Figo

    14.10.2010 - 14:52

    slažem se sa skeletonom- ni sam neznam kako sam uspio završiti Singleplayer kampanju, igra nakon nekog vremena postaje jako monotona, sve se ponavlja tako često da je to preočito, svaka ali baš svaka vrata na mapi otvaraju suborci sa strane a vi uletavate (nevjerojatno isforsirano),uzeo sam hard težinu ali i na opciji hard lijepo možete sa sačmom zaletit se među neprijatelje i glumiti ramba, tako da taktika i ostalo tu ne pomaže, ima par dobrih misija u mraku ali to je također jad i bijeda, mape su nevjerojatno male i lišene detalja, grafika je samo blizu MW-a 2 ali lošija.. uglavnom ovo nipošto nije ratna taktička pucačina, ovo je isforsirano puko glumljenje ramba..a sve ostalo je već viđeno, pogotovo sam se zgrozio kada sam vidio da su iskopirali iz MW-a onaj ulazak kroz vrata kada neprijatelji drže taoca.. radi ovoga se držala prevelika hajka i jako sam razočaran igrom, čini mi se da niti MP-u neću dati šansu..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?