HCL.HR

Medal of Honor i Modern Warfare 2 – resurekcije, glasine, odgode i još ponešto za svakoga

Zoran Žalac 08.10.2009.   •   9 komentara


Saznajte u kojem smjeru kreće novi Medal of Honor, i što se događa s PC verzijom Modern Warfare-a 2.

Zbunio vas je uberdugačak naslov? Neka, i nas su zbunile učestale glasine koje su nedavno isplivale u javnost. Prva od njih tematski je vezana s drugom, a govori novom naslovu Medal of Honor serijala, jednim koji bi napokon trebao izaći iz blata 2. svjetskog rata i vremenski se smjestiti nešto bliže današnjici. Naime, šuška se kako je već nekih tri mjeseca u izradi MoH koji neće povraćati vlastitu slavu, već stvarati novu, a navodno će prikazivati stvarnu misiju u Afganistanu 2002. godine, zvanu Operacija Anakonda. Koliko je to istina, saznat ćemo vrlo brzo.

Dakle, nekima je tranzicija iz WW2 na modernije bojišnice trajala duže, nekima kraće. No da se pitalo Activision, Call of Duty serijal ne bi okrenuo novu stranicu s Modern Warfare-om već bi nastavio u već poznatom stilu. Otkrio nam je to čelnik Infinity Warda, Vince Zampella: „Activision nije želio Modern Warfare. Iz njihovog pogleda, razvoj takve igre bio je previše rizičan, te se Infinity Ward morao boriti svim silama kako bi ih uvjerili da ne trebamo još jednu World War 2 igru“. Srećom, Activision je popustio, a sada vjerojatno i oni sami sebi čestitaju zbog toga.

Inače, kad smo već kod Call of Duty-a, odnosno nadolazeće igre Modern Warfare 2, do sada vas nismo obavještavali o glasinama navodne odgode PC verzije koja bi se po nekim informacijama trebala pojaviti gotovo dva tjedna nakon onih konzolaških, odnosno 24. studenog. Kako je vaš najomiljeniji HCL portal ujedno organizirao i akciju s popustom od 15% za naručivanje dotične igre, nismo vam željeli servirati nepotvrđene informacije, a kako onih potvrđenih još uvijek nema, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da je Modern Warfare za PC uistinu i odgođen. Iako su se brojni sajtovi uvelike raspisali o ovoj temi, te iako odgoda izgleda kao realan ishod, SLUŽBENE objave još uvijek nema, što dokazuje i tweet Roberta Bowlinga, jednog od medijski najistaknutijih zaposlenika Infinity Warda. Dakle, još uvijek čekamo, a o svemu ćemo vas detaljno izvijestiti kada se bude točno znalo je li igra odgođena, i zašto.

Komentari (9)

  • Tola

    08.10.2009 - 19:24

    super vjesti… presao sam svaki moh za pc… jedva bih docekao da dode modern moh….

  • gta_fan

    09.10.2009 - 11:06

    Modern Warfare ne mogu čekati a vaša me akcija 15% popusta sve više uznemirava:)

  • Bela

    09.10.2009 - 11:55

    što se tiče glasina vezanih za odgodu PC inačice igre..bojim se da bi mogle biti istinite.Puno ekipe sa MP Call of duty-a 4 veli da izlazi 24.S obzirom da ja igram stalno na stranim serverima,možda ekipa iz Europe ili Amerike ipak ima koju trunčicu informacija više od nas.Na chatu u igri je to glavna tema XD.Sve u svemu bumo vidli.

  • wolverin

    10.10.2009 - 08:25

    joj boze jedva cekam modern warfare

  • pirat

    10.10.2009 - 08:30

    Evo što je Robert Bowling odgovorio na pitanje dali je odgođen MW2 za PC:
    PC officially is not delayed unless I update otherwise.
    Wouldn’t know if it’s delayed till at least next week

  • EagleTiTi

    10.10.2009 - 18:10

    Nadam se da stiže 10.11 kako su i najvaili.

  • GTA

    10.10.2009 - 20:16

    Bilo bi ljepo da CoD stalno bude u moderno doba,a Medal OF Honor da bude u afganistanu.

  • pirat

    11.10.2009 - 16:00

    @greatcrimso looooooooooooooool,nemoj se vesiti ništa nije potvrđeno

  • pirat

    11.10.2009 - 17:58

    @greatcrimso a čuj kolega ovaj put če biti original MW2, več ga ovdje naručio i platio.Al malo me muči več jedan tjedan nema potvrde na moj mail od strane HCL-a da je sve u redu.Al valjda nema straha…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?