HCL.HR

Mickey Rourke daje glas u Rogue Warrioru

Duje Kozomara 15.05.2009.   •   1 komentara


Mickey Rourke, glumac nominiran za Oscara za film Wrestler, s kojim je pokupio mnoštvo prestižnih nagrada, potvrdio je da daje glas glavnom liku u Bethesdinom novom shooteru Rogue Warrior.

Mickey Rourke, glumac nominiran za Oscara za film Wrestler, s kojim je pokupio mnoštvo prestižnih nagrada, potvrdio je da daje glas glavnom liku u Bethesdinom novom shooteru Rogue Warrior. Bazirana na knjizi Richarda Marcinka, Rogue Warrior ubacuje nas u čizme marinca Marcinka (da, očito je dobio ime po autoru knjige) koji je poslan na operaciju da spriječi opaki plan Sjeverne Koreje. Dosta brzo, otkrivamo teoriju zavjere i mora uništiti tehnologiju koja bi mogla uništiti svijet. Priča zvuči klišejizirano, no hej, tu je Mickey Rourke u ulozi marinca Marcinka. Vjerujemo kako će mnogi zaigrati igru samo zbog njegovog nehumano seksualng hrapavog glasa. „Mickey Rourke je bio naš prvi izbor za ulogu Marcinka u Rogue Warrioru. On apsolutno, sto postotno obuhvaća Marcinkovu surovu i odlučnu osobnost.“, rekao nam je Todd

Komentari (1)

  • HyPo

    08.06.2022 - 05:21

    Mislim da je prošlo dugo godina od ovog članka ali ajde da ja bacim jedan komentar i kažem nakon što sam prešao igru koja traje nekih 2 sata da se osjeti da glas daje neki glumac i čak voice acting mi je bio sasvim u redu bio u igri.Onako nije previše ali je sasvim u sredini.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?