HCL.HR

Microsoft oživljava Project Gotham Racing?

Zoran Žalac 02.11.2010.   •   3 komentara


Sudeći po tvrdnjama anonimnih izvora, Microsoft je u procesu traženja razvojnog tima koji bi oživio Project Gotham Racing franšizu.

Sudeći po tvrdnjama anonimnih izvora, Microsoft je u procesu traženja razvojnog tima koji bi oživio Project Gotham Racing franšizu. Naime, zadnji PGR izašao je prije tri godine, što i nije tako davno, no Bizzare Creations, studio zaslužan za serijal, sada nije partner s velikim Microsoftom već se nalazi pod Activisionom, te shodno tome više neće raditi PGR igre. Microsoft stoga navodno pregovara s više nezavisnih europskih timova, iako je najizglednija solucija američki Turn10 Studios, odgovoran za Forza Motorsport serijal. Obzirom na činjenicu da je PGR jedna od najpoznatijih ekskluziva Microsoftove platforme još od prvog Xboxa, vjerujemo kako će Project Gotham Racing 5 uskoro zaživjeti. Pitanje je samo tko će naslijediti uspješni Bizzare Creations.

Komentari (3)

  • nije_zvone

    02.11.2010 - 09:32

    zašto bi gurali 2 fransize sim-racing igara istovremeno. :< ne shvaćam 🙁

  • wyzard

    02.11.2010 - 09:45

    jedna vuče ka simulaciji a druga ka arkadnoj vožnji?

  • nije_zvone

    02.11.2010 - 10:13

    neznam, nisam igra pgr od dvojke, tad je kao pokušavala bit simulacija valjda. :< neznam, smeće je uvik bilo, totalno nepotrebno. :<

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?