HCL.HR

Minecraft na Xboxu 360 prodao milijun primjeraka

Igor Belan 15.05.2012.   •   3 komentara


U manje od tjedan dana koliko je dostupan u Xbox 360 verziji, Minecraft je oborio sve rekorde rekorde prodaje Xbox Live Arcade servisa.

Prošli tjedan, kreator Minecrafta Markus ‘Notch’ Persson, pohvalio se putem Twittera kako se Minecraft u svojoj Xbox Live Arcade verziji vrlo dobro prodaje te kako je postao profitabilan već unutar prvih sat vremena. Dapače, igra je oborila rekord prodavši više primjeraka od bilo kojeg drugog naslova u povijesti Xbox LIVE Arcadea unutar prvih sat vremena.

Sada je Microsoft izašao na svjetlo sa službenim informacijama o prodaji potvrdivši da je Minecraft prodao čak milijun primjeraka unutar prvih tjedan dana dostupnosti na XBLA servisu. Osim toga, interesantna je statistika koja kaže da su igrači do sada proveli 2.4 milijuna sati igrajući multiplayer na Xboxu.

Mora da baš volite taj Minecraft ha?

Komentari (3)

  • Mind_killer

    15.05.2012 - 16:58

    I tako je sve pocelo od kocke :DDD

  • Daky101

    15.05.2012 - 20:20

    Ja stvarno ne vidim što ima toliko dobro u tom Minecraftu.

    • Ne[c]ro

      @Daky101, 15.05.2012 - 20:44

      ni neces znat dok ne zaigras… ja sam ga zaigrao prije skoro 2 god kad nije bilo ni pol stvari koje su sad i odusevio me je… predobra ideja. ne igram ga vise jer sam ga se bio zasitio ali definitivno mi je u top10 igara koje sam odigro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?