HCL.HR

Monster Hunter Tri najavljen

Igor Belan 04.08.2009.   •   1 komentara


Capcom je najavio novu Nintendo Wii igru imena Monster Hunter Tri, te dao rani datum izlaska za Europu i Sjevernu Ameriku.

Capcom je danas najavio okvirni datum izlaska za njihovu novu igru imena Monster Hunter Tri, koja dolazi na Nintendo Wii konzolu početkom 2010. godine na područje Europe i SAD-a. Igra će podržavati multiplayer igru i to u split-screenu gdje dva igrača mogu igrati kooperativno, te će podržavati i masovniji multplayer putem online povezivanja gdje će se moći formirati ekipe do četiri člana. Ako pak nemate prijatelja zainteresiranih za ovakvu igru, čak i u solo modu biti će vam zanimljivo jer je tu vaš vjerni suputnik imena Cha-Cha kojime upravlja umjetna inteligencija i koji će vam pomoći u rješavanju teških questova.

Naravno, nova Monster Hunter igra podrazumjeva i nova oružja, armore i razne nove iteme, a developer i izdavači obećavaju najzanimljiviju Monster Hunter priču do sada. Klik na opširnije i pogledajte japanski launch trailer (igra je vani u Japanu već tri dana).

Komentari (1)

  • netko

    04.08.2009 - 18:27

    Zaboravili ste reći da će novi MH imati pretplatu za multiplayer.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?