HCL.HR

Najavljen Harry Potter For Kinect

Duje Kozomara 25.05.2012.   •   2 komentara


Warner Bros najavio je kako Harry Potter nije završio s adaptacijama u svijet gaminga. Naime, igra kreativnog imena Harry Potter For Kinect stiže ove jeseni, a dosta je jasno što ćemo u njoj raditi.

Nakon što je svaka Harry Potter knjiga pretvorena u film, a svaki Harry Potter film pretvoren u igru, čovjek bi pomislio da franšiza više baš i nema materijala za nas gamere. Naravno, takav čovjek bi se varao. Warner Bros odlučio je iskoristiti popularni serijal s mladim čarobnjakom za novu video igru koju ćemo igrati s Kinectom.

Izuzetno kreativnog naslova, Harry Potter For Kinect stiže na Xbox 360 ove jeseni, a razvija ga Eurocom, tim koji je napravio Goldeneye 007: Reloaded. Igrina priča proteže se kroz čitavu Harry Potter sagu, s raznolikim značajnim trenutcima iz knjiga koje ćemo proživjeti mašući rukama i nogama ispred malih ekrana.

“Harry Potter za Kinect novim i starim Harry Potter fanovima omogućiti će aktivno sudjelovanje u svijetu magije. Djeca i roditelji uživati će u rekreiranju svojih omiljenih Harry Potter avantura, od letenja na metli do dvoboja s drugim čarobnjacima”, objasnila je Warner Brosova Samantha Ryan. Ne vjerujemo da će ovo biti posebno kvalitetan naslov, ali toliko volimo Harry Pottera da ćemo vjerojatno morati barem ga malo isprobati.

UPDATE: Stigao je prvi trailer.

Komentari (2)

  • wyzard

    25.05.2012 - 16:05

    vidjeli smo kako je to genijalno ispalo s deathly hallowsom. bacit avadu kedavru.

  • kaisersephirot

    26.05.2012 - 09:51

    hmmm, još jedna upropaštena HP igra. Kada će netko napokon napravit jednu odličnu, bez stalnih likova iz HP serijala, možda kakav MMO, već vidim da bih bio Slytherin (evil laugh)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?