HCL.HR

Najavljen Mistborn: Birthright

Zoran Žalac 28.03.2012.   •   2 komentara


Fantazijski serijal romana Mistborn na jesen iduće godine zaživjet će i u obliku RPG video igre za PC, X360 te PS3 platforme.

Fantazijski serijal romana Mistborn na jesen iduće godine zaživjet će i u obliku RPG video igre za PC, X360 te PS3 platforme.

Mistborn: Birthright naslov je novog RPGa koji nam na jesen iduće godine planira dostaviti razvojni tim Little Orbit. Riječ je o prvom većem projektu ovog studija (do sada su se primjerice bavili frizerskim simulacijama), odnosno o adaptaciji fantazijskog serijala Mistborn, autora Brandona Sandersona koji je između ostaloga kreirao priču za Epicov Infinity Blade 2.

Mistborn je inače svijet pepela i magle kojim vlada besmrtni antagonist Lord Ruler. Njemu se suprotstavljaju korisnici magije iliti tzv. Allomancya, koji su u stanju privremeno poboljšavati svoje fizičke i mentalne vještine sagorijevanjem metala. Jedan od takvih je i Fendin Fathwell, lik čiju ćemo ulogu preuzeti u samoj igri.

Mistborn: Birthright pojavit će se na PC, Mac, X360 te PS3 platformama.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    28.03.2012 - 15:44

    "koji su u stanju privremeno poboljšavati svoje fizičke i mentalne vještine sagorijevanjem metala." dakle krast ćemo bakar? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?