HCL.HR

Najavljen SEGA Rally Online Arcade

Igor Belan 01.02.2011.   •   0 komentara


SEGA je najavila novi dodatak svoje SEGA Rally franšize – SEGA Rally Online Arcade stiže na PSN i XBL servise još ove godine.

SEGA je danas službeno najavila dolazak novog dodatka njihove SEGA Rally franšize. Naslov poznat kao SEGA Rally Online Arcade inspiriran je igrama SEGA Rally Revo te SEGA Rally 3, a dojuriti će na naše PSN i Xbox Live servise negdje tijekom 2011 godine. Nova arkadna jurilica iz SEGA-e sadržavati će neke dobrodošle novitete, od kojih je daleko najznačajniji onaj koji će omogućiti da se u suludo brzoj maniri utrkujemo Rally automobilima sa prijateljima putem interneta.

Championship Battle te standardni Time Attack modovi biti će uključeni u novu igru, a spomenuta mogućnost online igre podržavati će do 5 igrača na jednoj stazi. Za sve vas lovce na achivemente SEGA obećava novi achivement sistem, a i online leaderbordsi zvuče kao dobrodošli dodatak. Automobila neće biti previše, tek 13, ali vjerujemo kako će SEGA dobro pogoditi cijenu za ovaj download-only naslov pa bi i takav broj automobila trebao biti u potpunosti opravdan.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?