HCL.HR

Najavljen The Sims 3: Generations

Zoran Žalac 05.04.2011.   •   1 komentara


Tisućupetstotrideset i šesta ekspanzija za popularni The Sims 3 donosi dodatne aktivnosti za tri generacije virtualnih čovječuljaka.

Znamo da hardcore populaciju naših posjetitelja nije briga za sljedeću vijest, ali za princeze koje prate naš portal ista će možda biti od velike vrijednosti. Dakle, Electronic Arts je najavio novu ekspanziju za uspješni The Sims 3. Ne brojimo više koja je po redu, ali podnaslovljena je kao Generations te donosi niz dodatnih aktivnosti za tri generacije Simljana – djecu, tinejdžere i odrasle. Dječica će tako između ostaloga dobiti imaginarne prijatelje i gradnju dvorca u pijesku, tinejdžeri će se baviti intenzivnijim partijanjem, a odrasli će moći organizirati svadbu.

Idealno, zar ne? Pa ovaj, baš i nije obzirom da nam ovo ne zvuči kao prava ekspanzija, u što se možete uvjeriti kroz trailer u nastavku. Srećom, ljubitelji Sims serijala na svoje bi trebali doći uz nedavno objavljeni, punokrvni spin-off, The Sims Medieval čiju recenziju uskoro očekujte na našem portalu.

Komentari (1)

  • WEAPONX

    05.04.2011 - 17:28

    Opet maglu prodaju, ekspanzija hah.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?