HCL.HR

Najvaljen Spore Galactic Edition

Igor Belan 25.06.2008.   •   1 komentara


Nakon izdavanja Creature Creatora, ponovno se radi na bildanju hypea oko igre Spore.

Još kad je najavljen kao zasebna aplikacija, prije kojih mjesec dana, Spore Creature Creator činio nam se kao apsolutno bezvezan način za zgrtanje dodatnog novca na osnovu popularnosti Sporea. No eto nakon što je prošloga tjedna napokon i došao taj Creature Creator demo, moramo reći kako stvar uopće nije loša. Budući da bi s obzirom na obujam i kompleksnost Sporea bilo gotovo nemoguće napraviti kakvu demo verziju cijele igre, izdavanje Creature Creatora u demo verziji poslužilo je kao odlična uvertira u cijelu igru, a poslužilo je i kao dodatno dizanje hypea samoj igri. Sporepedia već broji preko milijun dodanih bića, sa poprilično visokom tendencijom rasta.

Ipak, čini se da to Electronic Artsu nije dovoljno, pa u nadi da bi hype-o-meter podigli još nešto više, službeno najavljuju i tzv. Galactic Edition verziju Sporea. To je zapravo fancy ime za posebnu verziju igre za kolekcionare koja će vas koštati čak 30$ više od standardne cijene. Ova verzija uključuje “making of” video, DVD dokumentarac iz produkcije National Geographica pod naslovom “How to Build a Better Being”, knjigu sa mnoštvo concept art slika, Spore poster i Galaktički priručnik ilitiga Galactic handbook koji broji 100 stranica.

Najobičnija verzija Sporea koštati će vas 50$ ,a ova Galactic Edition verzija sa svim navedenim dodatcima doći će vas 80$. Igra dolazi u PC, Mac, Nintendo DS i mobile phone verzijama 5. rujna u Europu. Do tada skinite si Creature Creator demo, složite što čudnije biće i podjelite ga s nama na forumu.

Komentari (1)

  • Seengeer

    25.06.2008 - 13:22

    Ova Spore Galactic Edition se čini kul. Međutim, nema se para za to 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?