HCL.HR

Navala na iOS: Bad Company 2, Mortal Kombat, Sonic, Broken Sword 2

Duje Kozomara 17.12.2010.   •   2 komentara   •   Mobile vijesti


Developere iOS igara predbožično vrijeme očito izuzetno dobro potiče i simulira na rad. Sve je počelo sa objavom da Bad Company 2 stiže na iOS, nakon toga je stigao i Ultimate Mortal Kombat 3, a zatim i Sonic Spinball. Taman kada smo pomislili da je

Developere iOS igara predbožično vrijeme očito izuzetno dobro potiče i stimulira na rad. Sve je počelo sa objavom da Bad Company 2 stiže na iOS, nakon toga je stigao i Ultimate Mortal Kombat 3, a zatim i Sonic Spinball. Taman kada smo pomislili da je to sve, jer, budimo realni, nikad nismo dobili toliko dobrih iOS naslova u isto vrijeme, shvatili smo da je App Store doslovno prepun novih i zanimljivih naslova. Da, da, ima ih još. Puno.

Recimo, tu su Racing 2, Altered Beast, pa i Broken Sword 2. Ma, nećemo duljiti previše, imamo cijelu listu novih igara, koja je podijeljena na igre isključivo za iPhone, univerzalne igre (za iPhone i iPad), te igre isključivo za iPad. Uopće ne sumnjamo da će svi vlasnici Appleovih uređaja pronaći nešto za sebe.

Komentari (2)

 • CroDruid

  17.12.2010 - 13:13

  Uzo sam Battlefield: Bad Company 2 jer je za 0,99$. Igra je odlična, al EA ne bi bio EA da mu nešt ne štima.
  Provjerite sami. 😉

 • AIRGUNS FREAK

  18.12.2010 - 22:14

  budem uzeo sve,pa da isprobam,hebiga kad je besplatno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!