HCL.HR

Nazire se MGS HD trilogija?

Zoran Žalac 22.01.2011.   •   4 komentara


Ako je suditi po internim informacijama službenog PlayStation magazina, Metal Gear Solid trilogija bit će sljedeća trilogija u nizu koja će dobiti HD facelift.

Ako je suditi po internim informacijama službenog PlayStation magazina, Metal Gear Solid trilogija bit će sljedeća trilogija u nizu koja će dobiti HD facelift. Iako je prvi MGS već dobio remake (Twin Snakes), a treći dio ga dobiva ove godine (Metal Gear Solid 3D), PSN korisnici svoje prerade trebali bi dobiti u jednom paketu, kao što je to bio slučaj s God of Warom, Sly Cooperom i mnogim drugima. Ideja je razumna, trend sve češći, pa zašto ne. Uostalom, ako će prvi MGS dobiti dostojnu preradu (bez krucijalnih promjena u glazbi, glasovima i… svemu), nitko neće biti sretniji od nas. No zasad su to samo priče, o eventualnim dodacima i datumu izlaska nitko se ne usudi govoriti.

Komentari (4)

  • Prince-Artas

    22.01.2011 - 17:39

    dajte nam to na pc….

  • Celeber

    22.01.2011 - 19:40

    Op op .. ne moze bolje! 🙂 Da da da!
    Vjerojatno oduse ce zato prvi dio biti twin snakes verzija jer im je neisplativo raditi novi remake sa past gen grafikom (ps2 gc xbox) sto jedva cekam jer one matrix scene u twinsima su savrsene

  • ManTheRamparts

    22.01.2011 - 20:27

    Ooooo da! 😀 😀

  • KingMortal

    22.01.2011 - 21:39

    Matrix scene u twinsima su nešto najgore što se ikad dogodilo mgs franšizi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?