HCL.HR

Novi Borderlands trailer sa mnogo gameplaya

Igor Belan 24.07.2009.   •   4 komentara


Borderlands je igra koju pamtimo po najavljenoj ogromnoj količini oružja ali i po tome što navodno stvara novi žanr – Role Playing Shooter. Novi Borderlands trailer otkriva puno novosti…

Igre Borderlands dobro se sjećamo još od same najave kada smo ostali pomalo zatečeni pročitavši da developer tvrdi kako će igra sadržavati tko zna koliko milijuna različitih oružja. Preko toga smo prešli nakon par minuta razmišljanja složivši se da će vjerojatno biti riječ o milijun sitnih razlika između nekoliko glavnih klasa oružja. No dobro, da ponovno ne razmišljamo o tome kako točno će ti milijuni oružja izgledati fokusirajmo se na ovo što je danas ispred nas. Novi trailer za Borderlands je vani i nudi podosta svježih informacija i dobrih gamepaly snimki.

Između ostaloga vidimo i dosta različitog oružja, a vidimo i malo jasnije kakav će grafički stil igra koristiti, kako ćemo se boriti u igri i malo nam je jasnije što točno misle pod rečenicom “The RPG and FPS made a baby” i kako će to funkcionirati. Igra dolazi na PC te na Xbox 360 i Playstation 3 konzole 23. listopada ove godine, a pod opširnije vas čeka spomenuti video. Bacite oko.

Komentari (4)

 • Figo

  24.07.2009 - 20:15

  u svakom slučaju—– zanimljivo :DD

 • wyzard

  25.07.2009 - 19:05

  ne sviđa mi se ova promjena grafičkog stila u cell-shading. nimalo.

 • Bela

  26.07.2009 - 00:11

  još ak i ovo otkađu kupujem gun XDD

 • gta_fan

  26.07.2009 - 14:10

  da da zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!