HCL.HR

Novi Dragon Age DLC – Darkspawn Chronicles

Zoran Žalac 05.05.2010.   •   8 komentara


BioWareov plan brojnih DLC materijala za Dragon Age: Origins ide dalje – najavljen je novi paket zvan Darkspawn Chronicles

Fanovi odličnog fantazijskog RPG-a Dragon Age: Origins definitivno se ne mogu žaliti da im manjka novih sadržaja. Već je i sama igra iskustvo za koje treba minimalno 50-ak sati, a tu su i tri već objavljena DLC paketa (Stone Prisoner, Warden’s Keep, Return to Ostagar) te punokrvna ekspanzija Awakening s još 20 dodatnih sati igre. No BioWareov plan brojnih DLC materijala za ovu igru ide dalje – najavljen je novi paket zvan Darkspawn Chronicles. Dotični nam pak donosi kompletno novo iskustvo – ovaj put preuzet ćemo ulogu mrskog nam neprijatelja Darkspawna u finalnoj bitci za glavni grad Denerim. Upravljat ćemo raznim vrstama ovih čudovišta, a pri tome ćemo svjedočiti alternativnoj viziji priče u kojoj “naš lik” nije prošao obred pristupanja Gray Wardensima, koji su sada pod vodstvom Alistaira. Darkspawn Chronicles zvuči uistinu zanimljivo, a hoće li izvedba biti takva uvjerit ćemo se tijekom ovog mjeseca kada DLC izlazi na PC, XBL i PSN platforme.

Komentari (8)

  • insomniac1984

    06.05.2010 - 11:35

    Ovo cu morat u pemziji odigrat, pa covjece, šta su svi poludjeli sa tim dlc-ovima. Najbolje tek igra izašla a oni vec neke male dlc-ove izbace, pa čeeeeekaaaaj dok završim glavnu igru koje ima 50 sati gejmpleeeejaaa, pa nemam više tlinajst godina da cijeli dan rondam.

  • Lazy

    06.05.2010 - 13:04

    Uf dobro zboriš insomnijače al ja kažem nikad dosta dragon-a, samo daj pa ćemo mi to lipo na hard i kad zatriba load 😀

  • Prince-Artas

    06.05.2010 - 13:47

    DAO je na tržištu od 11 miseca 2009 god, normalno da će DLC-e izbacivat dok se igra još dobro prodaje. Za razliku od većine developersa koji prodaju bijedne DLC-e Bioware je za DAO dosad izbacio 3 solidna DLC-a i punokrvnu expanziju šta je u današnje vrime uistinu rijetkost 🙂

  • rockymus

    07.05.2010 - 08:45

    sta mislite…jel bolji DAO ili ME2…po meni je DAO jel je lakse pratiti njegovu pricu…

  • wyzard

    07.05.2010 - 11:35

    obje igre su kvalitetne, tako da na kraju sve ovisi o preferencijama – ja osobno ne mogu probavit SF RPG igre, meni su pojam klasičnog RPGa fantazijski svjetovi sa zmajevima i demonima.

  • Bela

    07.05.2010 - 13:24

    Meni je malo više rulao ME jer se puca.
    a ja volim pucat hahaha. Al obje igre su izrazito kvalitetne i odlične. Bioware je u posljednje vrijeme sininim za kvalitetu. GJ momci. Samo tako nastavite.

  • Bela

    07.05.2010 - 13:26

    Sinonim
    pardon

  • Prince-Artas

    07.05.2010 - 15:23

    DAO je pravi, punokrvni RPG i ako ćemo ih tako gledati ME2 nemože stat u istu rečenicu sa Dragon Ageom. Mass Effect 2 ima jadan skill sustav, kratak main quest i premalo ostalih rpg elemenata (inventory???). Jedino u čemu je ME2 superiorniji je konverzacija i karakterizacija likova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?