HCL.HR

Novi engine za Metal Gear Solid: Rising

Zoran Žalac 13.06.2009.   •   3 komentara


S obzirom na multiplatform narav, Metal Gear Solid: Rising neće koristiti ni isti engine koji je proslavio grafičku prezentaciju četvrtog dijela.

Nakon pomalo iznenađujuće E3 najave da sljedeći „next-gen“ Metal Gear Solid osim na PS3 dolazi također i za X360 te PC, postalo je jasno da to neće u potpunosti biti MGS na kakvog smo navikli. Neće biti Snakea, Kojima ne sudjeluje direktno u izradi igre, a s obzirom na multiplatform narav, neće koristiti ni isti engine koji je proslavio grafičku prezentaciju četvrtog dijela. U Konamiju tako rade na novom pokretaču, prilagođenom u prvom redu za X360, koji po špekulacijama nema uvjete potrebne za pokretanje Guns of the Patriotsa (prvenstveno Blu-Ray čitač). Ipak, to ne znači da će MGS Rising biti inferiorniji četvorci – Kojimin tim nas uvjerava kako će razvitkom novog enginea posebno izučiti mogućnosti triju platformi te bi konačan rezultat mogao biti podjednako impresivan kao i u četvorci. Hoće li zaista biti tako, vrijeme će pokazati – MGS: Rising trebao bi izaći krajem 2010. godine.

Komentari (3)

  • Forbs

    13.06.2009 - 17:46

    Jbiga samo da ne zapuste pc inacicu…Onda cu morat igrat na ps3…A neda mi se…

  • jo

    15.06.2009 - 21:13

    e pa lijepo.bolje da nisu nista ni radili:(xboxu ne trebaju novotarije koje ce bit gore od cetvorke…

  • Corbel

    17.06.2009 - 03:51

    “prilagođenom u prvom redu za X360, koji po špekulacijama nema uvjete potrebne za pokretanje Guns of the Patriotsa (prvenstveno Blu-Ray čitač).” a za pc nije prilagođena ? ko još ima blu ray čitač na pc-u … ispravak da je prilagođen x360 i pc -u jer sigurno neće stavit na blu ray disk za pc nego na dvd …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?