HCL.HR

Novi softverski update firmwarea za PSP verzije 3.90

Igor Belan 30.01.2008.   •   0 komentara


Dostupne I mogućnosti komunikacije preko Skypea™

SCEE je najavio dostupnost najnovijeg softverskog ažuriranja za PSP. Novi Firmware je verzije 3.90 i omogućit će svim vlasnicima novog PSP-a Slim & Lite (PSP 2000 series) da uspostavljaju telefonske pozive putem Skypea, kako je i najavljeno, dodajući cijeli niz novih funkcionalnosti ovoj konzoli i naglašavajući njenu pravu prijenosnu prirodu. Ukoliko još niste upoznati sa njime, Skype je jednostavan softver koji omogućuje korisnicima da razgovaraju s drugim korisnicima ovog programa bilo gdje u svijetu, korištenjem internetske veze. Osim toga Skypeom je također moguće uspostavljati obične telefonske pozive te pozive prema mobilnim mrežama.

Osim podrške za Skype, novi firmware donosi i ikonu Go!Messanger koja vlasnicima PSP-a donosi mogućnosti video i glasovnog chata te još mnoge druge značajke koje će postati dostupne krajem veljače. Go!Messenger, odnosno njegova ikona, omogućit će korisnicima da se upoznaju s nadolazećim mogućnostima preko informacija na službenoj web-stranici, koja će se otvarati nakon klika na ikonu.

I sad na kraju imamo dobru i lošu vijest, barem što se tiče korisnika starije verzije PSP-a. Loša vijest je da će Skype raditi samo na Slim & Lite verziji PSP-a ( serija 2000), dok će vlasnici starijih PSP-a ( serija 1000 ) dobiti barem podršku za Go!Messanger ( to bi bila dobra vijest ). Naravno, da ne bi bilo zabune, vlasnici novih, tanjih PSP-a instalacijom novog firmawarea dobivaju obje mogućnosti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?