HCL.HR

Objavljena lista najpopularnijih Facebook igara 2011. godine

Mladen Beraković 23.12.2011.   •   1 komentara


Facebook je objavio listu najpopularnijih igara 2011. godine koja će vas zasigurno iznenaditi s proglašenim pobjednikom.

Nakon gotovo osam godina od osnutka, Facebook trenutno broji 800 milijuna aktivnih korisnika koji se osim komunikacije s bližnjima (i random ljudima), svakodnevno zabavljaju kroz veliki broj Facebook igara. Budući da 2012-ta već kuca na vrata, Facebook je jučer objavio listu najpopularnijih igara 2011. godine čiji se rezultati temelje na broju korisnika koji su zaigrali određeni naslov te samoj korisničkoj ocjeni igre. Svi koji bi pomislili da je i ove godine jedna od Zynginih igara na samome vrhu prevarili bi se, jer se upravo Playdomov Gardens of Time nalazi na prvome mjestu. No ekipa iz Zynge ne mora tugovati – čak četiri njihova naslova nalaze se u Top 10 i to: CityVille, Indiana Jones Adventure World, Empires & Allies i Words With Friends.

Osim glavne Top 10 liste, naslovi su raspoređeni i u različite kategorije. Kao najpopularnija casino igra proglašena je Zynga Poker, dok je TopEleven – Be a Football Manager najpopularniji sportski naslov. Sve ostale kategorije kao i cjelokupne rezultate možete pogledati u nastavku.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?