HCL.HR

Orcs Must Die! 2 demo dostupan na Steamu

Renato Pedišić 28.07.2012.   •   1 komentara


Nastavak popularne tower defense igre vraća se uz multiplayer koji možete isprobati u demo verziji dostupnoj na Steamu.

Ljubitelji tower defense žanra ovih dana imaju razloga za veselje. Orcs Must Die! 2, nastavak simpatičnog i zaraznog naslova iz prošle godine, vraća se uz dodatak kooperativnog multiplayera. Kako je on integriran u inače netipičnu tower defense formulu iz trećeg lica, provjeriti možete u demo verziji koja je od jučer dostupna na Steamu.

Demo verzija igre donosi dva levela iz ranog dijela igrine kampanje koje možete zaigrati samostalno ili u društvu još jednog igrača. Igrati se možete kao Sorceress ili War Mage te postaviti veliki broj različitih, novih i unaprijeđenih zamki. Ova probna verzija igre odlična je uvertira u izlazak Orcs Must Die! 2 koji slijedi 30. srpnja. Iako je igra zasad isključivo PC ekskluziva, nije isključeno da će se jednog dana pojaviti i na drugim platformama.

Inače, vrijedno je spomenuti i to da je originalni OMD! trenutno na primamljivom Steam sniženju te ga je moguće nabaviti za sitniš od 13 kuna. Obzirom da je riječ o zabavnoj igri s prosjekom ocjena od 83 na Metacriticu, za taj iznos definitivno nećete požaliti.

Komentari (1)

  • kuky90

    28.07.2012 - 19:52

    Hvala na obavijesti 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?