HCL.HR

Otkriven Deep Black

Igor Belan 09.07.2010.   •   3 komentara


Deep Black je nova igra 505 Gamesa i ruskog Biart Studia koja će nas zaroniti duboko ispod morske površine u prvom kvartalu 2011. godine.

Izdavač 505 Games i ruski razvojni tim Biart Studio otkrili su nam njihovu novu pucačinu iz trećeg lica u kojoj se većina akcije odvija ispod morske površine. Deep Black ime je novoga naslova u kojemu ćemo roniti, plivati i koristiti se cijelom hrpom različitih sofisticiranih hi-tech uređaja poput “posebnih podvodnih jet-packova sa integriranim harpunima, mini-podmornicama i drugom hi-tech opremom”. No neće se sve svoditi na čisto pucanje, ronjenje i plivanje, 505 Games obećava i intrigantnu priču sa elementima “komplicirane i misteriozne znanstvene fantastike, špijunaže i bio-terora”. Što god to značilo.

Deep Black će izroniti iz morskih dubina u prvome kvartalu 2011. godine (ako ne bude mrskih nam odgoda) i to samo na Xbox 360 i Playstation 3 konzole. Prva dva screenshota iz igre poslana uz ovu objavu pogledajte u našoj screenshots sekciji ili jednostavno klikom na link ispod.

SCREENSHOTS: Deep Black [X360, PS3] screenshots

Komentari (3)

  • Bela

    09.07.2010 - 12:34

    Ruskih razvojnih studija ko u priči. Neko vrijeme se zvala i Underwater Wars pa su promijenili ime….Enivej, moglo bi biti zanimljivo.

  • ReFlex

    09.07.2010 - 14:48

    Ne izgleda lose….

  • Car:)

    05.03.2012 - 15:35

    Nedavno sam se dokopao PC verzije,igra nije loša ali čisti port sa konzola što nikako nevalja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?