HCL.HR

Otkriveni detalji Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storma 3

Renato Pedišić 12.07.2012.   •   1 komentara


Hiroshi Matsuyama, predsjednik tvrtke CyberConnect2, u intervjuu s Japan Expoa otkrio je detalje nadolazećeg Naruto Shippuden naslova.

Kada smo objavili vijest o gameplay videu nadolazeće CyberConnect2-ove igre dupkom ste napunili odjeljak za komentare. Vrijedi provjeriti hoćete li isto napraviti i nakon ove vijesti.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 po najavama proizvođača omogućit će igračima korištenje awakening modea od samog početka igre, ali će sada imati znatnu stratešku ulogu u igrinom gameplayu. Također, ogromni značaj u igri će imati quick time sekvence koje će se obilato koristiti u story modu. Iako priča igre još nije otkrivena, Matsuyama tvrdi da će upravo zbog QTE-ova biti vrijedna ponovnog prelaženja. Dodatne detalje predsjednik CyberConect2-a nije htio otkriti tako da o igrivim likovima zasad ne znamo ništa, ali natuknuo nam je da rade na potpuno novom modu igre o kojem ipak nije smio više reći.

Matsuyama je ovim putem odgovorio onima koji su govorili da je igra prekratko u izradi budući da izlazi samo godinu dana nakon Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm: Generationsa. “Dvije i pol’ godine rada su iza Storma 3. To nije samo projekt koji izlazi iza Generationsa, na njemu se planiralo i radilo mjesecima, a taj rad će se nastaviti u 2013 godini.” – stoji u izjavi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?