HCL.HR

Playstation Move dobio datum izlaska i cijenu

Igor Belan 15.06.2010.   •   2 komentara


Kao što smo i očekivali, Sony je iskoristio svoju ovogodišnju E3 konferenciju da otkrije cijenu i datum izlaska Playstation Movea.

Veliki dio Sonyeve konferencije na E3-u činile su raznovrsne prezentacije njihove motion sensing tehnologije kojom planiraju konkurirati Microsoftovom Kinectu i naravno starosjediocu na području upravljanja pokretima – Nintendo Wii konzoli. Govorimo naravno o već predstavljenom Playstation Move kontroleru koji je konačno dobio datum izlaska i cijenu. Pazite ovo – Europljani ga dobivaju prvi! Da da, čak četiri dana prije Amerikanaca, 15. rujna, Playstion Move će biti dostupan u Europi. Cijena samog Move kontrolera biti će 50$, a “navigacijski kontroler” koštati će 30$.

Move će se pojaviti i u bundle paketu sa Eye Toyom i igrom Sports Champions po cijeni od 99$, a sprema se i bundle sa cijelom PS3 Slim konzolom te Move kontrolerom za 399$. Tijekom Sonyeve konferencije, prezentirane su mnoge nove igre za Playstation Move, kao i neki novi detalji o samome sistemu, a sve ćete to moći čitati u detalje kroz narednih par sati kada ćemo objaviti naš detaljni report sa Sonyeve E3 konferencije.

Komentari (2)

  • ReFlex

    16.06.2010 - 13:36

    Pa Uopce Nije Skup….

  • movie

    16.06.2010 - 16:07

    … još da ima neku svrhu …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?