HCL.HR

Potvrđen Little Big Planet Karting

Zoran Žalac 10.02.2012.   •   4 komentara


Sony je potvrdio ono o čemu se proteklog tjedna intenzivno šuškalo – platformerski serijal Little Big Planet seli se na trkaću stazu te preuzima tematiku kartinga.

Little Big Planet 2 u sebi je sadržavao elemente utrkivanja, no igra je prvenstveno bila platformerski orijentirana. To je pak stvorilo priliku da Sony proširi vidike ovog serijala, a prigodnom za to pokazala se tematika koju Nintendo već nekoliko godina uspješno koristi. Dakako, riječ je o kartingu, pa time i o igri Little Big Planet Karting.

Dotična je danas potvrđena na službenom Twitter profilu PlayStationa, no osim potvrde da igra dolazi, nismo dobili nikakve druge informacije, tako da nam zasad nije poznato kada igra stiže i na koje PS platforme. Izgledno je kako će to biti još ove godine na PS3 i PSV platformama, no strpimo se još malo do službene najave koja bi se trebala dogoditi uskoro.

Komentari (4)

  • Zoi

    11.02.2012 - 10:27

    Super Mario karting anyone? 😆 @Sony

  • SonOfOsiris

    11.02.2012 - 15:14

    nastavljaju sa kopiranjem, što ne znači da neće bit zabavno

  • Mileni

    11.02.2012 - 20:40

    Crash Bandicoot Team Racing any1? Nije ovo novo ni Sonyu, a meni je najvise zao bas cb serijala. Odlican serijal, odlicna igra. Zasto su ubili najpopularnijeg psone lika, bog ce ga znati.

    • SonOfOsiris

      @Mileni, 13.02.2012 - 16:12

      isto kopirancija mario karta, ništa novo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?