HCL.HR

Potvrđena tri nova borca za EA Sports MMA

Igor Belan 25.03.2010.   •   2 komentara


EA Sports je ozbiljno zaigrazao za tron simulacija najatraktivnijih borbi u ringu koje donosi MMA licenca. Danas dobivamo potvrdu o tri nova borca koji će se pojaviti u igri.

Već smo pričali o EA-ovom pokušaju da preuzme tron simulacija MMA tučnjava svojim naslovom EA Sports MMA, a da su prilično ozbiljni u tome da zapapre konkurentskom UFC Undisputedu 2010, potvrđuje i ova današnja vijest. Naime, EA-ovci su licencirali još tri poznata borca za svoj borilački naslov. Riječ je o kršnim momcima imena Joachim Hansen, Josh Barnett i Vladimir Matyushenko, a nakon malo istraživanja spoznali smo kako je riječ o uistinu zastrašujućim dečkima koji ne samo da ne bježe od tučnjava poput nas gamera, već su i vrlo sposobni u udaranju šakom i nogom. Da, nogom! Zamislite samo!

Komentari (2)

  • stroke

    25.03.2010 - 15:15

    Sva trojica su trećerazredni borci, ništa specijalno nema u tome.

  • Ementaler

    25.03.2010 - 20:48

    Koliko znam, eventualno ćeš guglanjem o jednoj takvoj PC igri naletiti na kakvu lošu 2d/polu 3d igru koja nije vrijedna spomena. Što se tiče pravih komercijalnih igara, ovakve igre jednostavno nisu za PC. Iako bi mogle biti, ali developeri i izdavači ne misle tako

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?