HCL.HR

Pretprodaja Medal of Honora najviša u povijesti serijala

Ante Malenica 02.10.2010.   •   1 komentara


EA je nedavno izjavio kako bi nadolazeći Medal of Honor trebao prodati barem tri milijuna primjeraka za izradu eventualnog nastavka. Ne znamo hoće li mu to i uspjeti, no sudeći po trenutnim informacijama na dobrom je putu.

Electronic Arts nedavno je izjavio kako bi nadolazeći Medal of Honor trebao prodati barem tri milijuna primjeraka za izradu eventualnog nastavka. Ne znamo hoće li mu to i uspjeti, no sudeći po trenutnim informacijama dva tjedna prije početka prodaje, možemo zaključiti da je na dobrom putu. Naime, prema izvješću Electronic Artsa Medal of Honor ostvario odličnu pretprodaju, najvišu u povijesti serijala. Čini se da je natezanje s javnošću oko kontroverzne opcije igranja u ulozi Talibana učinilo svoje – kopiju igre rezerviralo je dosta igrača, iako EA nije želio precizirati točan broj.

Inače, u međuvremenu je kontroverzna opcija ponešto ublažena, pa se Talibani u igri više ne zovu izvornim nazivom, već ih se prikazuje terminom “Opposing Force”. Mi smo poprilično ravnodušni u vezi toga, no eto, nadamo se da će uvrijeđeni sada moći mirnije spavati kada se Medal of Honor 15. listopada pojavi na PC, X360 te PS3 platformama.

Komentari (1)

  • Aska

    02.10.2010 - 18:48

    Ti ameri fakat pretjeruju. Oni smiju klati sve ali nitko njih. I onda kaj se drugačije zovu, to odma nije to i odma je bolje…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?