HCL.HR

Prvi Homefront 2 detalji

Duje Kozomara 09.11.2010.   •   3 komentara


THQ-ov Danny Bilson, isti onaj tip o kojemu smo pisali u vijesti o Darksidersu 2, otkrio nam je detalje o još jednom nastavku, imena Homefront 2. Da, da, dobro čitate, nismo na nikakvim opojnim drogama (u ovom trenutku), već je najavljen nastavak za FP

THQ-ov Danny Bilson, isti onaj tip o kojemu smo pisali u vijesti o Darksidersu 2, otkrio nam je detalje o još jednom nastavku, imena Homefront 2. Da, da, dobro čitate, nismo na nikakvim opojnim drogama (u ovom trenutku), već je najavljen nastavak za FPS koji treba izaći za tek četiri mjeseca. Što znamo o Homefrontu 2? Pa, za početak, imati će „novi sadržaj, prebaciti će priču na novog lika i sasvim novi setting“. Nastavak će se odvijati na drugoj strani Mississipija, a nitko ne zna što se tamo događa, jer su zli Korejci (Sjeverna Koreja, dakako) posuli rijeku sa radioaktivnim jodom, i nitko je ne može prijeći bez posebnog odijela. Više od toga, nažalost, nije nam poznato. Prvi Homefront trebao bi izaći u ožujku sljedeće godine. Kupujete?

Komentari (3)

  • UltimateXioni

    09.11.2010 - 18:23

    Meni se igra svidja (bar do sada sta sam vidio) i kupujem je, ali nakon svih recenzija 😀

  • ReFlex

    10.11.2010 - 01:11

    Ako bude jos i neki MP,deff.kupujem…

  • sushii

    11.11.2010 - 01:42

    moram priznati da sam osobno pogledao dvominutni video snimljen za vrijeme igranja open beta verzije posto je do cd key-a bilo gotovo nemoguce doci. Igra izgleda apsolutno fantasticno. Koliko sam se uspio informirati od ljudi koji su je imali priliku testirati,mjesavina je call of duty-a i bbc2 i to savrseno ukomponirana. Eto,dojmovi onih koji su je iskusali bili su i vise nego pozitivni..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?