HCL.HR

Pukla ljubav između Marvela i Sege

Zoran Žalac 06.03.2012.   •   3 komentara


Marvel je potvrdio kako SEGA više neće biti zadužena za izradu superherojskih igara po njihovoj licenci, a ostaje nepoznato hoće li iste igre ubuduće izlaziti na tradicionalnim platformama.

Prošlogodišnji Captain America: Super Soldier ostat će posljednja igra koju je SEGA izdala pod Marvelovom licencom. Naime, suradnja ovih dvaju kompanija prekinuta je iz nepoznatih razloga, što se moglo naslutiti i ranije izbivanjem The Avengers igre.

SEGA zasad šuti, a Marvel tvrdi kako ovo ne znači da je kompanija odustala od tržišta video igara. Međutim, privlačnija strana tržišta za Marvel sada je platforma društvenih mreža, prvenstveno Facebooka. Na istome je nedavno izdan Marvel: Avengers Alliance, no Marvel poručuje kako to neće biti jedina Avengers igra, o čemu bismo više detalja trebali dobiti uskoro. U bilo kojem slučaju, jedno je sigurno – iza budućih Marvel igara više neće stajati Segina produkcija. Je li to dobra ili loša stvar, procijenite sami.

Komentari (3)

  • vojnovic4

    06.03.2012 - 22:52

    to je jako dobro stvar mozda napokon izade neka dobra igra od marvela kakvu zasluzuje

  • UltimateXioni

    07.03.2012 - 09:15

    Da, dobra je stvar. Budimo iskreni Sega ne pravi tako dobre igre, pogotovo one Marvelove. Meni se cini da ih prave zato sto moraju, a ne zato sto to vole da rade.

  • oaleeBiH

    07.03.2012 - 13:19

    super….inače ja sam igrao Iron Man 2 i Hulk i nisam uopšte zadovoljan..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?