HCL.HR

Quake Live – Free Premium tjedan

Igor Belan 17.09.2010.   •   4 komentara


Pohitajte na quakelive.com! Počela je Premium promocija koja omogućava svima da besplatno isprobaju Premium sadržaj.

Quake Live nedavno je izašao iz beta faze te predstavio Premium i Pro modele pretplate za one najzagriženije kvejkere. Kako znamo da mnogi od vas i dalje ne pristaju platiti mjesečnu pretplatu u Premium ili Pro obliku te igraju besplatnu verziju sa jedno te istim mapama i mogućnostima, ova vijest mogla bi vas obradovati. Naime od danas pa do 24. rujna, možete potpuno besplatno isprobati Premium sadržaj Quake Livea.

To dakako uključuje pogodnosti poput pristupa Premium mapama, detaljnijem profilu igrača te stvaranju klanova, no imajte na umu da nakon 24. rujna sve te pogodonosti prestaju, stoga raditi klan zaista nema smisla ukoliko ne planirate preći na Premium i nakon ove promocije. U svakom slučaju, ako ste željeli isprobati što vam točno Premium pretplata može ponuditi, sada je pravo vrijeme za to.

LINK: QuakeLive VIJEST: Quake Live modeli pretplate

Komentari (4)

  • ReFlex

    17.09.2010 - 11:58

    Nek jebu majku i oni i to neko placanje…Bgt.kupit cu original igru i moram jos i mjesecno placati.aj isussati

  • Ementaler

    17.09.2010 - 12:13

    Erm, Quake Live je besplatan download dostupan na quakelive.com. Dapače, riječ je o pluginu za browser koji omogućava da igraš igru putem browsera, i u startu je besplatana. Premium i Pro pretplate su za one koji žele više mapa i više nekih mogućnosti. Pročitaj polinkanu vijest o modelima pretplate Quake Livea, pa će ti sve biti još jasnije 😉

  • ReFlex

    17.09.2010 - 12:26

    Jasno mi vec,nisi me dobro shvatio,znam da je ono malo sto ti ponude besplatno,ali jebg. mozda sam ja zahtjevniji sta li,nisam ni u cemu povrsan i ne bih bio zadovoljan da igram non stop jedne te iste mape s malo mogucnosti,a za vise treba platiti te “Premium” ili “Pro” pakete.
    U postu iznad sam vise mislio opcenito,nazivciralo me ovo s APB,dadnes 500 Kn(125 Km)i onda za koji mjesec ukinu,izgase igru.OMFG
    Bili ja mogao koristiti ovaj Pro paket,mislim ovo s nacinom placanja,kako to ide neznam

  • Radim247

    18.09.2010 - 11:36

    jebote :)))))))))))))))
    Nego, produžili do 26.9…. o/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?