HCL.HR

Rayman Origins dobiva nastavak?

Zoran Žalac 26.04.2012.   •   2 komentara


Čini se kako nam Ubisoft priprema nove avanture starog Raymana. Nakon odličnog prošlogodišnjeg Originsa, sljedeća igra mogla bi biti mitološki Rayman Legends.

Ovih dana internetom je kružila navodna anketa o tome što igrači žele vidjeti u nastavku Ubisoftovog Rayman Originsa. Nije to neuobičajena praksa kada je u pitanju Ubisoft (slično je prethodilo i nekim Assassin’s Creed igrama), pa je anketa praktički najavila novu igru koja bi preuzela Originsovu formu te dodala više raznovrsnih nivoa s različitim mitologijama, uključujući duhove, zmajeve itd.

Konkretnija potvrda stigla je jučer kada je Ubisoft registrirao raymanlegends.com i rayman-legends.com, što je znak da nam pod tim imenom definitivno stiže neka igra. No zanimljivo je kako se o Rayman Legendsu pričalo još prošle godine u sklopu naslova koji su trebali biti najavljeni za Nintendo Wii U. To još uvijek može biti slučaj, iako baš i nije izgledno da je Ubisoft planirao Legeds još prije izlaska Rayman Originsa.

Komentari (2)

  • Lord of Destruction

    26.04.2012 - 15:55

    samo nek pricekaju s novom igrom, sve sto izlazi godinu za godinom pod palicom activisiona/EA/ubisofta je obican copy-paste i srozavanje kvalitete i imena igre. ne moraju jos i ovu igru unistiti. ili nek to puste kao dodatne nivoe za postojecu uz relanu razumnu cijenu (sto danas nije slucaj). za razvijanje dobre igre treba vremena

    • eXcentrik

      @Lord of Destruction, 26.04.2012 - 21:41

      +10

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?