HCL.HR

Reality Pumpov Sacrilegium je survival horor u modernoj Rumunjskoj

Duje Kozomara 08.06.2012.   •   3 komentara


Sacrilegium je survival horor smješten u moderno vrijeme u Rumunjskoj, a razvija ga Reality Pump, developer igre Two Worlds.

Developer igre Two Worlds, Reality Pump, na neko je vrijeme odlučio odmoriti od svijeta orkova, vilenjaka te čarobnjaka i predstavio nam novi naslov – Sacrilegium. Riječ je o survival hororu smještenom u moderno vrijeme u Rumunjskoj, a naravno da se u priču nekako upleće i šjor Drakula, no studio odbija otkriti detalje do Gamescoma koji će se održati kasnije ove godine.

Što se tiče priče, glavni lik je Alex, lijepa dvadesetogodišnja studentica iz Kalifornije koja će se boriti s vampirima dok putuje državom na policijskom motoru. Obećali su nam kako će igra imati napetu filmsku borbu, quick time eventove te “ultra realističan motion-capture”, a sve će pokretati novi Reality Pumpov GRACE 2 engine.

Izdavač TopWare je objasnio kako se developer nada vratiti žanr svojim PlayStation 1 korijenima, a pomalo paradoksalno igra u isto vrijeme obećava “opak arsenal oružja koji će zadovoljiti sve ukuse”. Sacrilegium izlazi u drugom kvartalu 2013. godine za PC, Mac, X360, PS3 te Wii U.

Komentari (3)

  • PavleC

    08.06.2012 - 15:53

    steta sto nije samo survival igra. bez ovog horor 😀

  • grgoljblaster

    09.06.2012 - 13:07

    borbe i quick time eventovi vec najavljuju da ce ovo biti akciona horor igra 🙁 nadam se da nisam u pravu

  • PavleC

    09.06.2012 - 14:27

    nema veze sa ovim tekstom ali svaki ljubitelj zombija i survivor igara neka obavezno pogleda igru dead state na kickstarteru, u pitanju je po meni najbolja zombi igra ikada.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?