HCL.HR

Rebellion odgovara na Aliens Vs Predator demo kritike

Duje Kozomara 15.02.2010.   •   6 komentara


Mnoštvo gamera žalilo se na činjenicu da Alien Vs Predator demo dopušta igračima da probaju samo igrin Deathmatch mode, za koji smatraju da premalo pokazuje igrine strateške elemente. Jason Kingsley, CEO te jedan od osnivača Rebelliona odgovorio je

Mnoštvo gamera žalilo se na činjenicu da Alien Vs Predator demo dopušta igračima da probaju samo igrin Deathmatch mode, za koji smatraju da premalo pokazuje igrine strateške elemente. Jason Kingsley, CEO te jedan od osnivača Rebelliona odgovorio je na te pritužbe komentarom kako je tako jednostavan mode u demou iz razloga da se igrači unaprijed naviknu na kontrole. „Odabrali smo Deathmatch kao mode za demo iz razloga što je jako poznat svim FPS gamerima i smanjuje igračima restrikcije dok se navikavaju na kontrole. Imamo podosta novih modeova u igri i igrači moraju pričekati samo par dana do izlaska prije nego što ih dobiju priliku isprobati.“, objasnio je. Nova verzija demoa za PS3, bez brojnih bugova, nedavno je objavljena na PSN-u. Igra u Europi izlazi u petak, a OXM časopis joj je dao ocjenu 8/10, dok su joj neki drugi gaming portali bili dosta manje naklonjeni. Ostaje nam pričekati još par dana i vidjeti.

Komentari (6)

  • Bela

    15.02.2010 - 22:00

    Tako je, iako ja nisam skidao demo jer želim da me udari potpuni osjećaj.

    Plijena…

  • Figo

    15.02.2010 - 22:03

    čitao sam recenziju na gamespotu, ne vjerujem da je tako loša igra, čekam upload na jednom forumu pa da ju skinem i sam procijenim..

  • Lovac

    15.02.2010 - 22:17

    Po prvim reviewima sumnjam da će rulat kao jedinica i dvojka, al još ne gubim nadu…

  • krunchie

    17.02.2010 - 13:28

    evo skida se igra pa cemo vidit

  • Lovac

    17.02.2010 - 20:09

    Baš sprobavam. Atmosfera u igri mi se jako sviđa, al im zamjeram dosadno napravljene nivoe.

  • gogisha7

    18.02.2010 - 09:30

    isprobao sam samo marines kampanju (sinoc kasno sam upalio igru. :)), i mogu reci da je poprilicno teska (alieni su pakleno brzi i opasni, a atmosfera je odlicna, bas kao u staroj igri i u filmovima.. :))), igra lijepo izgleda mada se zna desiti da nabasamo na ocajne teksture, ali bas rijetko.. :)))
    ne znam kakva je PC verzija, ovo su moji prvi utisci iz X360 verzije..:))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?