HCL.HR

Red Faction: Armageddon u lipnju

Zoran Žalac 24.02.2011.   •   4 komentara


Nova doza napucavanja s marsovcima stiže nam sredinom godine.

Izdavačka kuća THQ i razvojni tim Volition obznanili su kako njihov Red Faction: Armageddon u prodaju stiže 3. lipnja ove godine. Ulazak u ljetno razdoblje tako će nam obilježiti destrukcija u novom nastavku eksplozivne Red Faction franšize, a kao što je već poznato, nju će pratiti priča o vječnoj borbi protiv alienske sile na Marsu u 2170. godini. Svojevrsni prequel Armageddonu trebali bismo dobiti kroz stratešku igru zvanu Red Faction: Battlegrounds, iako datum njezinog izlaska još uvijek nije poznat. U svakom slučaju, trebalo bi to biti prije spomenutog lipnja, kada ćemo Red Faction: Armageddon moći zaigrati na PC, PS3 te X360 platformama.

Komentari (4)

  • Shimmy

    25.02.2011 - 17:50

    Jedva čekam. Guerilla mi je bio baš lijepo osvježenje, iako sam bio skeptičan prema TPS RF-u. Priča je bila onako, njaa, ali igra zabavna, nema što

  • Lovac

    25.02.2011 - 18:33

    Ovi mlađi gameri će se protiviti, al napravite već jednom pravi nastavak jedinice. Guerillu imam original, al nakon 4 igranja nisam ju prošao jer mi se neda. Uništavanje je prezabavno prvih par sati nakon čega dosadi baš kao i misije. Fali dubine, atmosfere i priče.

  • trulex

    25.02.2011 - 22:16

    super,preteča bombermana

  • Figo

    26.02.2011 - 12:49

    Slažem se s Lovcem.. ovo više ne liči na Red Faction.. oni koji su igrali prvi i drugi dio znaju što zapravo Red Faction znači.. Guerilla zabavna tek na početku.. dok ne pratite priču nego uzmete čekić i idemo rušit okolinu.. stvarno mi nedostaje stari dobar Red Faction.. FPS kao nekad što je bio.. ovo umjesto da se uspoređuje sa Deus Ex-om uspoređivat će ovu igru sa Dead spaceom.. šteta što su zajebali ovaj serijal.. nekad je bila igra vrijedna pažne..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?