HCL.HR

Scrolls ušao u alpha verziju

Nikola Bunjevac 05.07.2012.   •   4 komentara


TCG igra od tvoraca Minecrafta ušla je u alpha verziju razvoja u kojoj nasumično odabrani igrači mogu iskusiti stvaranje deckova, singleplayer te multiplayer.

Ukoliko ne znate Scrolls je Mojangova (kreatori Minecrafta) najnovija igra i to TCG žanra (Trading Card Game). Od ožujka 2011. kada je otkrivena mnogo toga se dogodilo, pogotovo ako se prisjetimo spora oko naziva igre s Bethesdom koji je okončan u korist Mojanga. No tek sada ju zapravo možete isprobati. Pristup upravo pokrenutoj alphi imati će isključivo nasumično odabrani igrači koji su se unaprijed prijavili, a pozivnica će im biti poslana putem emaila.

U alpha verziji igrači će moći iskusiti tri glavne stvari. To su stvaranje deckova, singleplayer dio igre te multiplayer. Ukoliko upadnete u ovaj test moći ćete birati između već gotovog decka ili vlastitih koje ćete moći napraviti iz scrollova dobivenih prilikom ulaska u alphu. Imat ćete dostupne sve scrollove i to tri primjerka od svakog. Također, deckovi se sastoje od 40 scrollova, a smiju sadržavati najviše tri ista. U singleplayeru, međutim, nećete moći šetati svijetom i boriti se protiv bossova, ali ćete moći okusiti umjetnu inteligenciju igre. Ona vam nudi tri razine težine od kojih svaka ima unaprijed određene protivničke deckove.

Nakon što vam dosadi igrati protiv računala, moći ćete zaigrati i multiplayer. U njemu možete čavrljati s drugim igračima, izazivati ih na dvoboje ili pak “stati u red” za igru s nasumičnim igračima. Ipak, prije nego što zaronite u svijet multiplayera, Mojangovci preporučuju da proučite tutorijal te odigrate poneku singleplayer partiju.

Moramo napomenuti da ovo nije potpuno iskustvo te će se igra još nadograđivati i mijenjati prilikom daljnjeg razvoja. Ako vam se posreći pa upadnete u alphu, javite nam kako vam se igra sviđa za sada u komentarima.

Komentari (4)

 • Black op

  05.07.2012 - 16:19

  Premisljao sam se da li da se prijavim za alpha testiranje ili ne -.-

 • Antkiller1

  05.07.2012 - 18:31

  Nisam upao 🙁

 • picipolivadi

  05.07.2012 - 20:15

  jel se to meni cini ili izgleda kao plants vs zombie u MP , cini se jako fora…no previse drekasta grafika( jel smeđe prevše)

 • Nidjo123

  @Shazaam, 05.07.2012 - 22:13

  Imaš još uvijek priliku, kodove će slati u više navrata 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?