HCL.HR

Segin novi RPG

Igor Belan 08.08.2009.   •   0 komentara


Sega je pokrenula teaser web-site u svrhu promocije svoje nove RPG igre o kojoj trenutno imamo samo par loših hitnova, a za činjenicu znamo samo da će biti RPG žanra.

SEGA je pokrenula novi teaser web site posvećen tajnovitoj novoj igri za koju zasigurno jedino znamo da će biti RPG žanra. Site se nalazi na domeni newrpg.sega.jp (od tuda smo pronicljivo zaključili da se radi o RPG igri), a informacije koje možete vidjeti na siteu teško je dešifrirati i zaključiti nešto previše pametno. Naime, sve što možete vidjeti je nekakav rotirajući bijeli mehanizam sata sa desne strane koji bi također mogao biti i kakvo staro drveno kormilo broda, a sa lijeve strane vidi se silueta neke oveće životinje (ili čudno počešljane žena u pomalo vulgarnoj pozi) te muškarca sa nekakvim fantasy-inspiriranim kopljem. Konfuzno.

Ekipa sa službenog foruma SEGA-e gotovo je sigurna kako se radi o novoj Phantasy Star Zero igri, a jedan je bistar momak u source kodu sitea pronašao tekst “pso” iz punog teksta “gxnovmwigswpsojqjwuf” što bi to sve trebalo u neku ruku potvrditi. Pomalo očajno jelda? U svakom slučaju, 20. kolovoza stiže nam više informacija o ovome pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu. Ono u što smo gotovo sigurni je da se ne radi o novom Sonicu.

Što vi mislite o čemu se radi ovdje?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!