HCL.HR

Shadow of War dobio demo koji teži skoro koliko i sama igra

Zoran Žalac 23.07.2018.   •   5 komentara


Prošlogodišnja igra Middle-earth: Shadow of War sada se može besplatno isprobati da biste se iz prve ruke uvjerili kako više nema mikrotransakcija.

Ne znamo baš kakva je to fora izbaciti demo verziju igre skoro pa godinu dana nakon njezinog izlaska, ali upravo se to dogodilo s Middle-earth: Shadow of War. Naime, ta igra od sada ima dosta bogatu demo verziju u kojoj možete isprobati skoro pa sve aktivnosti, ograničene na Nurn, jednu od nekoliko regija unutar same igre.

I za to će vam trebati otprilike 50 gigabajta, jer eto – to je danas cijena demo verzije. Ne, ozbiljno – demo teži pedeset giga, barem na Steamu. A nema ni jahanje na zmajevima…

Ako vam se Shadow of War svidi, igru možete nabaviti na popustu od 66% ili u prijevodu – za manje od 150 kuna. Da stvari budu bolje, prošloga tjedna developer je uklonio svaki spomen mrskih mikrotransakcija i lutrije loot boxa tako da će vam posjet Međuzemlju sada biti zabavniji nego prije godinu dana.

Komentari (5)

  • TheGreatIdiot

    23.07.2018 - 16:18

    hahaha

    • funky0308

      @TheGreatIdiot, 23.07.2018 - 18:20

      Bas to…hahaha…ne vjeruju im pa moraju ovako 😀 . Ali dobro, ako je cijela regija bez drugih ogranicenja, onda OK. Barem, ako idemo kupiti nakon demoa, nece biti puno dodatnog skidanja.

    • TheGreatIdiot

      @funky0308, 23.07.2018 - 18:43

      a

  • Toma_HR

    23.07.2018 - 18:36

    Nakon sta sam probao demo i ugasio, igra mi se sama pobrisala, jel to moguće?

    • funky0308

      @Toma_HR, 24.07.2018 - 10:20

      Ne, nije moguce. Nista se sa diska nece i ne moze obrisati ukoliko to sam korisnik ne napravi ili ne da dozvolu nekom programu da to odradi umjesto njih samih. Moguci su ransonwarei koji zakljucaju disk, virusi i ostala gamad ali nikada ne ciljaju na igru, pogotovo ne na tocno odredjenu igru. Probaj rucno kroz Steam locirati igru i pokazi Steamu gdje je instalirana, moguce da se tu nesto zbrljalo. Ako Steam ne nalazi igru, najbolje je da odes, kroz My Computer, na disk gdje ti je Steam (igre su u common folderu), vidis tocan path i uvjeris se da je igra zaista tamo pa je pokrenes “rucno”, odnosno ne kroz Steam. Ugasi igru nakon toga, resetiraj Steam (odi bas na “exit”) ili jednostavno resetiraj komp i sve bi moralo biti OK.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?