HCL.HR

Silent Hill: Shattered Memories stiže u veljači

Duje Kozomara 13.10.2009.   •   6 komentara


Konami je potvrdio kako Silent Hill: Shattered Memories stiže u veljači sljedeće godine, što je riješilo konfuziju koja je nastala oko igrinog datuma izlaska. Konfuziju su ponajviše izazvali retaileri koji su naveli da igra kod njih stiže par mjese

Konami je potvrdio kako Silent Hill: Shattered Memories stiže u veljači sljedeće godine, što je riješilo konfuziju koja je nastala oko igrinog datuma izlaska. Konfuziju su ponajviše izazvali retaileri koji su naveli da igra kod njih stiže par mjeseci prije. „Igra stiže u veljači, iako točan datum još nije službeno potvrđen. Par retailera je na svojim siteovima navelo kako igra kod njih stiže već u studenome, no jasno nam je da je nastala konfuzija, s obzirom da do nedavno nismo ni spominjali datum izlaska“, izjavio je za CVG glasnogovornik Konamia. Shattered Memories stiže na Wii, PS2 te PSP, a ne samo da će biti grafički unaprijeđena u odnosu na ogirinalni PSone klasik, već će imati i „Elaborate psychological profiling system“. Navedeni sistem bi trebao pratiti pokrete, reakcije i odgovor igrača tijekom igre te simetrično s njima krojiti svakome njegovu posebnu priču. Zvuči zanimljivo, priznajemo, a morati ćemo pričekati do veljače.

Komentari (6)

  • seedorf

    13.10.2009 - 23:19

    Homecoming je bio predosadan, valjda ce ovo biti ” nesto”..-

  • wyzard

    14.10.2009 - 19:34

    Homecoming ne igrah, no Shattered Memories zvuči uistinu zanimljivo.

  • seedorf

    14.10.2009 - 21:35

    Homecoming bio dobar na pocetku..ali kasnije..kad ubijas onu drvenu lutku..jebote..izgubio sam 10g zivota..

  • skeleton-47

    15.10.2009 - 11:18

    Za mene je ovo SMECE…….

  • Figo

    15.10.2009 - 13:17

    Silent Hill je najbolji atmosferični horor serijal ikad napravljen na planeti.. ako ti je to smeće onda nemaš dušu za igre..

  • seedorf

    15.10.2009 - 18:13

    Jbg Skeleton,pa nije smece, Silent Hill je najbolji horor serijal uz Resija..Probaj prvi dio preko emulatora..Legendaran je!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?