HCL.HR

Simon the Sorcerer 5 – prve slike i informacije

Igor Belan 08.03.2009.   •   0 komentara


Novi nastavak u popularnom Simon the Sorcerer serijalu avanturstičkih igara. Provjerite prve screenshote i informacije na HCL-u.

Sjećate se čarobnjaka-pripravnika Simona? Vi nešto stariji gameri sigurno znate o čemu se radi. Popularni serijal avanturističkih igara imena Simon the Sorcerer ubrzo bi trebao dobiti svoj novi nastavak. Iako mnogi mediji upravo danas prenose vijest o najavi Simon the Sorcerera 5, koliko je nama poznato igra je prvi put najavljena na prošlogodišnjem Games Conventionu ( još u kolovozu ). Sve u svemu, biti će ovo potpuno moderna igra što dokazuju i screenshoti koje smo upravo dodali u našu screenshots sekciju.

Povratnici u ovaj serijal ponovno će se sresti sa nekim poznatim likovima svijeta Simon the Sorcerer igara, a budući da će se priča igre odvijati u alternativnom svijetu biti će tu i čudnih vozila poput svemirskih brodova na parni pogon. Sistem kontroliranja biti će dobri stari point n` click, a novi dizajn igre upotpomognut cel-shading tehnologijom izgleda vrlo moderno i lijepo. Gameplay će imati i određenih noviteta pa ćete tako moći riješiti neke zagonetke na više načina ( pokvareno, burtalno ili smireno ). Developer najavljuje nešto teže zagonetke koje će stvarati probleme i iskusnim avanturistima, a obećavaju i zanimljivu priču prožetu dobrom dozom humora karakterističnog za ovaj serijal. We shall see rekli bi Englezi, a mi se iskreno nadamo da nas očekuje jedna odlična avantura kakva se od Simona i očekuje.

U povezanim vijestima, danas su na gog.com, portalu posvećenom starim legendarnim igrama i njihovom digitalnom distribucijom, osvanuli Simon the Sorcerer 1, 2 i 3D, a sve tri igre su u bundleu za 14.97 $.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?