HCL.HR

Sons of Anarchy dobiva igru

Zoran Žalac 12.05.2012.   •   4 komentara


Sons of Anarchy još je jedna popularna TV serija u nizu koja će uskoro dobiti svoju adaptaciju u obliku videoigre. No kreator serije najavljuje kako to neće biti projekt za brzu zaradu.

„Bajkerski“ serijal Sons of Anarchy, kod nas poznat kao Sinovi Anarhije, dobit će odgovarajuću videoigru, potvrdio je kreator serije Kurt Sutter. Šuškalo se o tome i prije nekog vremena, no Sutter je danas odbacio dosadašnja nagađanja i najavio kako će Sons of Anarchy biti „prava konzolaška igra“. Na svom Twitter profilu objavio je sljedeće:

„Ažuriranje u vezi igre. Jučer sam imao odličan sastanak s velikim izdavačem. Svi u FX-u i Foxu složni su oko toga da se igra ostvari. Definitivno želimo napraviti pravu igru. Za konzole. Ne neku browser MP **********. To će potrajati, ali smo na pravom putu.“

Pitate se čime je Sutter počastio browser igre da smo to morali cenzurirati? Neka ostane misterija. U bilo kojem slučaju, baš nas zanima kako će Sons of Anarchy na kraju ispasti jer ne pamtimo kada smo zadnji put igrali dobru igru bajkerske tematike. Lost and Damned DLC za GTA IV ne brojimo jer je – ekspanzija.

Komentari (4)

  • PhibeRCoRe

    12.05.2012 - 18:03

    Očajni su…

    • wozzie-

      @PhibeRCoRe, 13.05.2012 - 11:33

      zašto su očajni?

  • Infidel72

    13.05.2012 - 21:32

    Ajme kakva serija takva igra……….

    • Rogue

      @Infidel72, 13.05.2012 - 23:00

      serija je zakon.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?