HCL.HR

Sony priznao kako je mogao odraditi bolji posao s Moveom

Duje Kozomara 11.03.2012.   •   5 komentara


Sonyev Fergal Gara priznao je kako je tvrtka mogla odraditi bolji posao što se tiče igara koje su izdali za PlayStation Move.

Od svog izlaska 2010. godine, Sonyev motion sense dodatak PS3-u, PS Move, isporučen je u 10.5 milijuna primjeraka diljem svijeta. Naglašavamo da je riječ o isporučenim primjercima, a ne o prodanim, što znači da velik dio Moveova možda još skuplja prašinu na policama dućana. Sonyev Fergal Gara priznao je kako je tvrtka mogla odraditi bolji posao s igrama koje je izdala za kontroler.

“Jasno nam je da smo mogli odraditi bolji posao s naslovima koje smo dostavili tržištu za Move. Tako da imamo posla na poboljšanju kvalitete naslova, a kada vidim što nas čeka, imam dosta nade da ćemo bolje odraditi posao s Moveom u budućnosti. Definitivno ga nećemo zapostaviti”, objasnio je Fergal. Jedan od najiščekivanijih naslova za Move, Sorcery, napokon stiže u svibnju i možda će ponešto poboljšati situaciju.

Komentari (5)

  • DjokaBA

    11.03.2012 - 19:07

    ne seri

  • CroDruid

    11.03.2012 - 19:17

    A Move izgleda malo čudno, bolje da su išli razvijati kontroler tipa Kinect. Šteta da nisu. :-/

    • KruxZhlajfa

      @CroDruid, 11.03.2012 - 20:52

      problem je da jesu ispalo bi da oponašaju microsoft. A kad to već spominjem zapravo i jesu napravili Wii mote HD tak da im je bolje bilo neš ti pa kinect, slažem se!

  • bombajstampa

    12.03.2012 - 14:26

    Ovaj dizajn kao da se želi svidjeti i casual i core publici, a dogodilo se da se ne dopada ni jednima ni drugima, a ni onima između

  • Jaime Lannister

    12.03.2012 - 14:56

    ova kuglica mi ide na zivce pa zato nisam kupio move , neznam od cega je i jel krhka , pa da mi se razbije , uglavnom da nema te kuglice na vrhu kupio bih sigurno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?