HCL.HR

Splinter Cell, Thief: Deadly Shadows i Anomaly: Warzone Earth na GOG.com

Igor Belan 05.05.2012.   •   11 komentara


Nekadašnji Good Old Games, sada samo GOG, upravo je proširio ponudu s tri ne tako stara naslova za PC. Sve bez DRM-a i po dobroj cijeni.

Jeste posjetili GOG.com u posljednje vrijeme? Evo dobrog povoda da to učinite. Servis prije poznat pod imenom Good Old Games (danas samo GOG.com), opet je proširio svoju ponudu s par zanimljivih, nešto starijih PC naslova po dobroj cijeni i bez zločestog DRM-a. Uz nedavno dodani klasik Legacy of Kain: Soul Reaver($5.99), jučer su na GOG-u osvanuli Thief: Deadly Shadows, prvi Splinter Cell te Anomaly: Warzone Earth, svaki po cijeni od 9.99$.

Šanse su da ste ove igre piratizirali kad su bile najpopularnije pa evo dobre prilike da se iskupite za zlodjelo po sasvim prihvatljivoj cijeni i bez DRM-a. Samo pratite link.

LINK: GOG.com

Komentari (11)

  • Maximum

    06.05.2012 - 08:02

    Svaka cast za sliku 🙂

  • Black op

    07.05.2012 - 07:33

    Ne znam za vas ali ja ovo ne bih kupio, za 10 eura mogu kupiti bbc 2, mogu kupiti svasta ali sigurno necu kupovati igre koje imaju samo singleplayer.Malo mi je glupo da the last express prodaju za 5 eura a tako je stara.

    • grgoljblaster

      @Black op, 07.05.2012 - 08:08

      jer je multiplayer jedino bitan? inace jedino GoG uz igre uvek daje soundtrack, artbook i jos svasta i ne siluje te bezobraznim sistemima zastite koji cesto blokiraju rad igre (seti se Assassin's Creed 2 ako si imao prilike da vidis kako "radi" original)

    • Black op

      @Black op, 07.05.2012 - 08:23

      Sta ce mi soundtrack i artbook?Za assassins creed 2 ne brinem jer ja nemam 30-40 eura da ga kupim, a i da imam radije bih kupio neku igru koja je dobra i ima odlican multiplayer i bez uzasne zastite, zato sam ja odlucio da kupujem preko stranih sajtova gdje su igre nenormalno jeftine.

    • grgoljblaster

      @Black op, 07.05.2012 - 09:39

      A sta ce ti multiplayer? Zar je toliko bitno da jurcas po samo jos jednom setu mapa napucavajuci se sa deristima koja vriste preko mikrofona? Kazes hocu dobru igru bez zastite, onda baci pogled na igre pomenute u clanku, pogotovu Thief i Splinter cell koje vaze za najbolje u zanru. Mada mi se sve cini da sam ovo iskucao u prazno…

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Black op, 07.05.2012 - 16:59

      sta ce ti mp? pod 1. mp je stvar radi koje se mnoge igre kupuju i koja produzuje trajnost , sta ce tebi ac2 kad ga prekucas , zar nije bolje imat brotherhood i odigrat mp ponekad …pod 2. ti svarno mislis da ce neko kupit igru od 60 dolara za ps3 radi sp ..rijetke su takve igre heavy rain , gow , batman arkham city , asylum ..znaci nema puno igara koje mogu bez mpa kao npr cod i bf3..

    • grgoljblaster

      @Black op, 08.05.2012 - 17:47

      Dobro, konzolne igre ne kupujem (kad vec moze da se prodje za dz), ali za PC skoro sve moje igre su originali. Da, kupujem i singleplayer-only igre (da ne nabrajam) jer sto da ne. Igra je dobra, znam da cu je igrati vise od jednom ili je povoljna i zasto ne bih kupio ako imam novca – narocito ako je igru pravio neki manji studio ili dolazi u kompletu sa nekim finim dodacima kao igre sa GoG-a. A usput mogao si kao primer mp igara da das nesto sto nije besomucni grind 🙂

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Black op, 08.05.2012 - 22:27

      sve zavisi od igre ja bih za dark souls dao 100 km i ako je donekle only sp naslov ima tu mp ali nije izrazzen kao kod drugih igara dok za ac2 ne bih dao ni 10 km

    • grgoljblaster

      @Black op, 09.05.2012 - 10:08

      ne bih ni ja za AC igre dao novac (i nisam), jer su repetitivne i dosadne. bar tu se slazemo 🙂

  • Black op

    07.05.2012 - 09:45

    Skroz sam zaboravio na thiefa, htio sam ga davno odigrati ali nisam stigao i zaboravio.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?