HCL.HR

SSX: Deadly Descents ide u tri dimenzije

Zoran Žalac 03.02.2011.   •   1 komentara


O SSX: Deadly Descents pričalo se puno više dok nije bio najavljen. No čini se kako je zatišje nakon službene najave završeno.

O SSX: Deadly Descents pričalo se puno više dok nije bio najavljen. Nakon prvog trailera uslijedilo je zatišje, kao da su fanovi ostali razočarani viđenim. No čini se kako je Electronic Arts odlučio podijeliti nekoliko detalja publici PSM3 magazina, pa internetska prostranstva tako doznaju da će igra podržavati prikaz odgovarajućih 3D efekata. Iako je to zanimljiva informacija koja nekako zasjenjuje ostale, nas pak fascinira detalj da će novi SSX sadržavati preko 200 voznih dionica kreiranih pomoću NASA-inih topografskih podataka.

Pored toga, kreativni direktor Todd Batty pojasnio je zašto je Deadly Descents dobio drastičnu promjenu izgleda naspram prijašnjih SSX igara. „SSX je oduvijek imao primamljiv casual izgled, dok je u svojoj srži pružao hardcore gameplay iskustvo. Mi želimo dostaviti ono što fanovi SSX-a vole, ali želimo promijeniti vanjski izgled kako bi igra bolje odgovarala platformama na kojima izlazi.“ – izjavio je Batty.

Komentari (1)

  • eXcentrik

    05.02.2011 - 12:39

    samo da dodje na jebeni pc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?