HCL.HR

Starhawk ima pametniji split-screen multiplayer

Igor Belan 22.03.2012.   •   3 komentara


Harvard Bonin na PlayStation Blogu otkrio je detalje o split-screen multiplayeru nadolazećeg Starhawka. Novi screenshoti u galeriji!

Baš poput spiritualnog mu prethodnika Warhawka, dva igrača moći će zaigrati na istome ekranu nadolazeći Starhawk, iako ne baš u potpunosti na isti način. Harvard Bonin iz SCEA-e je putem PlayStation Bloga objasnio kako su u vidu split-screen multiplayera u Starhawku izveli par promjena na bolje.

Prije svega, nema više ekrana podijeljenoga na četiri komada; Starhawk će nuditi samo split-screen mod za dva igrača. Umjesto da troše vrijeme na izradu lokalnog moda za četiri igrača, koji ionako nije bio vrlo često igran (prema njihovim istraživanjima), vrijeme su utrošili na izradu što boljeg iskustva za dva igrača. To je rezultiralo većim prikazom mape i boljim omjerom svakog dijela ekrana, što bi samo po sebi trebalo pozitivno utjecati na split-screen igru. Kako to izgleda u akciji možete pogledati u našoj galeriji.

Još jedna značajna novost vezana uz ovo kaže da će se dva igrača moći ulogirati na jedan PS3 dok igraju split-screen Starhawka. To znači da će obojica igrajući skupljati iskustvene bodove koji se vežu uz njihov PSN ID, ali ujedno je objašnjeno i kako drugi igrač (Player Two) neće moći osvajati trofeje ili dodatke za likove jer se takvi dodaci spremaju direktno na konzolu.

Komentari (3)

  • postal

    22.03.2012 - 12:43

    I kakva je igrica ako mi moze neko objasnit?

  • grgoljblaster

    22.03.2012 - 13:09

    Ultra pametni Sony, napravi konzolu na koju mozes vezati do 8 gamepada a nijedna igra to ne podrzava.
    Smesno je sto smo u vreme CRT televizora od 22" imali mnogo vise split-screen igara za 2 i 4 igraca nego sad kada vecina gamera ima ogromne LCD-e i plazme

  • snowblind

    22.03.2012 - 13:18

    Mislim da ih sedam podržava, i to sam primjetio samo kod određenih sportskih igara da iskorištavaju toliki broj kontrolera. No slažem se s tobom da je prije bilo mnogo više igara za koje su imale ss opciju ali to zato što tada online igranje nije bilo popularno kao na ovoj generaciji konzola.

    @ postal

    Starhawk ti je tps s elementima gradnje i korištenja zemljanog i zračnog prijevoza. Igrao sam betu i mogu reći da je igra zanimljiva ako se voli tps napucavanje. Sistem gradnje je dobro zamišljen i isto tako funkcionira. Mislim da je beta još aktivna pa skini i probaj ako možeš.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?