HCL.HR

Stigao veliki Forza 4 patch

Duje Kozomara 24.03.2012.   •   0 komentara


Novi patch za Forza Motorsport 4 popravlja problem s rušenjem multiplayer lobbya, povećava level cap i donosi još nekoliko izmjena.

Stigao je novi patch za Xbox 360 racing naslov Forza Motorsport 4, a glavna novina je ispravak kompleksnog problema koji je uzrokovao rušenje multiplayer lobbya. “U principu, ono što se događalo je bio sporo curenje memorije kada su se mijenjali lobbiji. Također je izazivalo i duža vremena loadanja za sve koji su dijelili lobby s osobom kojoj se igra srušila”, objasnio je kreativni direktor Dan Greenawalt. Ispravljanje problema trajalo je tjednima, jer ga je bilo teško replicirati u studijevom laboratoriju za testiranja.

Patch također povećava maksimalni level sa 150 na čak 999: “Level 150 određen je kao maksimalni prema podatcima koje smo prikupili iz Forze 3, vjerovali smo kako je dovoljno visok da ni najžešći igrači neće doći do njega u barem godinu dana. Ispalo je kako fanovi igraju puno više Forze nego u prošlosti, pa su došli do maksimalnog levela četiri puta brže nego što smo predviđali”, dodao je Dan. Punu listu izmjena i popravak pročitajte na službenoj stranici.

LINK: Forza Motorsport 4: Under the Hood Part 6

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?