HCL.HR

Što skriva razvojni tim Spark Unlimited?

Zoran Žalac 19.12.2011.   •   2 komentara


Tvorci Turning Pointa i Legendarya dočepali su se neke značajne franšize koju će oživjeti iduće godine.

Spark Unlimited, studio poznat po relativno lošim FPS naslovima kao što su Legendary i Turning Point: Fall of Liberty, već se neko vrijeme hvali s neotkrivenim projektom visoko budžetnog profila, a sada je njemu dodao još jedan projekt „priznatog konzolaškog serijala“. S obzirom da ljudi iz tog razvojnog tima tvrde kako je riječ o popularnom naslovu za veliku izdavačku kuću, mnogi su okrenuli pogled prema istoku i krenuli s pričom o novom Resident Evilu. Pitanje je zašto bi jedan veliki izdavač povjerio svoj uspješni serijal timu upitne reputacije, no zanimljivo je kako Spark nije odlučio opovrgnuti glasine o izradi novog Resident Evila, već je vješto izjavio kako ne može ništa reći dok se o njihovom projektu ne očituje sam izdavač.

A to bi navodno trebalo uslijediti negdje tijekom iduće godine, do kada očito možemo prebrojiti sve posrnule popularne franšize koje su izgubile značaj do te mjere da ih se može udijeliti neuspješnom developeru poput Spark Unlimiteda.

Komentari (2)

  • Maximum

    19.12.2011 - 17:31

    A kad pogledas Legendary i Turning Point: Fall of Liberty su zapravo mogle biti veoma ''jedinsvene'' igre makar po prici i okruzenju ali su jednostavno jako nisko pale.

  • Apocalypse4987

    21.12.2011 - 20:54

    ekipa su veterani od prvog MoH i napravili su CoD: Finest hour. fall of liberty je isto ka 2. svijetski rat shema. neće valjda i ova neotkrivena bit u istom điru?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?