HCL.HR

Super Meat Boy ipak neće na WiiWare

Zoran Žalac 27.12.2010.   •   2 komentara


Genijalni Super Meat Boy dobrano je namučio Xbox, PC i Mac gamere te obećao isto za korisnike Wii konzole. No kako saznajemo, od toga zasad ipak ništa – najavljena WiiWare verzija ipak neće biti dovršena.

Genijalni Super Meat Boy dobrano je namučio Xbox, PC i Mac gamere te obećao isto za korisnike Wii konzole. No kako saznajemo, od toga zasad ipak ništa – najavljena WiiWare verzija ipak neće biti dovršena. Razlog toj razočaravajućoj odluci leži u prostornom limitu WiiWare naslova, pa Team Meat sada istražuje opcije retail izdanja. Iako bi to ipak dovelo mesnatu kockicu na Nintendovu platformu, sam proizvođač priznaje kako je sve još uvijek upitno, a tako to obično biva kada indie developer traži izdavača. No kaže se da nada umire posljednja.

Inače, spomenuti korisnici XBLA i PC verzija s druge strane imaju razloga za zadovoljstvo jer im u narednom razdoblju stiže još besplatnih DLC paketa (level editor u PC verziji i dodatno poglavlje za XBL).

LINK: Super Meat Boy video recenzija

Komentari (2)

  • zg_rider111

    27.12.2010 - 12:46

    Opa DLC nisam znao da će ih biti. 😀

  • wyzard

    27.12.2010 - 15:19

    nisu baš kao striktni DLC paketi, recimo zadnji update za PC inačicu dodao je novi lik, pa se i to može smatrat kao DLC.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?