HCL.HR

Super tajna igra za PS3 prikazana BBC-evom reporteru

Igor Belan 26.02.2008.   •   6 komentara


Čini se da je određeni BBC-ev reporter imao sreću vidjeti nekakav super tajni naslov koji nam Sony priprema za 2009. godinu.

Reporter BBC-a Darren Waters imao je čast i privilegiju pogledati nekakav tajni trailer za još tajniju igru koju nam Sony priprema za 2009. godinu. Navodno bi ova igra trebala promijeniti način na koji nam igre pričaju svoju priču i uključiti igrača u tu priču na potpuno novoj razini. Već ovdje nam zvuči zanimljivo, nema nekog govora o novim shaderima i milionima poligona, već se tehnologija upotrijebila za nešto novo i inovativno. Kao što rekoh pri početku teksta, trailer koji je vidio Darren tajan je, a tako i ova igra. Sony je htio dati nekom uvaženom reporteru priliku da vidi za što će PS3 biti sposoban 2009. godine te da zainteresira cijeli svijet za to. Novost se ubrzo proširila internetnom, dakle uspio je u tome. Službeno smo zainteresirani.

Komentari (6)

  • Pi?kica

    26.02.2008 - 11:14

    Asti, kako jako. :top

  • Ementaler

    26.02.2008 - 11:21

    Meni ovo mnogo smrdi na [url=”https://www.hcl.hr/galerija.php?TekstID=86&slovo=&filter=heavy%20rain”] Heavy Rain[/url]. Al ček to je već najavljeno, a trailer i screenove su vidjeli svi :S

  • [proGABBEing] Ixy

    26.02.2008 - 19:39

    Meni ovo smrdi na kurac od ovce.

    Ono, Sony ima neki super-uber kul killer naslov u rukavu, al neće ga pokazat?

    Jea, rajt.

  • Under

    26.02.2008 - 23:20

    Meni ovo smrdi na krepanu vjevericu. Ono, Sony ima nešto u rukavu što će biti novo i revolucionarno. Mda, sjećam se ja još uvik onog Motorstorm trailera, i onda igre koja nije imala veze s istim. :tired

  • Pheaton

    28.02.2008 - 19:18

    Ja mislim da se radi o tome da će Plej Station Threeeu moć pokazat svoje mišiće. Možda će se napokon moć umočit u njega. I onda ti on primjerice kaže: “U što si jak igrač”. I onda ti kažeš: “vražićak jedan električni” pa on kaže “He he”. Uglavnom to me rajcaaaa. To me raaaajccaa. Sad očekujem onak MS kaže uuuuuuu mi imamo 5 prejebenih igara za 2010, al vam ih nećemo pokazat. Onak. Who gives a fakyou dok to ne vidi bilo tko? Ono, da znam da sam dosadan. Pa da skratim: ………………. dakle prvo je išlo trailer za trailer, pa najava za trailer trailera a sad je najava najave da će bit prikazan trailer za trailer. Jebotegolikurac idioti.

  • Duksy

    29.02.2008 - 15:35

    meni se svida fitonova ideja 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?