HCL.HR

Superbrothers: Sword & Sworcery EP došao na Steam, akcija u tijeku

Igor Belan 17.04.2012.   •   0 komentara


Popularnu akcijsko avanturističku istraživačku igru za iOS možete kupiti i u PC verziji po sniženoj cijeni do 23. travnja.

Što je Superbrothers: Sword & Sworcery EP pitate se? Teško je to objasniti. Ovo je zaista unikatan naslov koji je slavu stekao prošle godine na iOS-u (iPhone i iPad inačice su dostupne). Žanrovski opisan kao akcijska, avanturistička te istraživačka igra, Superbrothers: Sword & Sworcery EP snažno je fokusiran na prezentaciju audiovizualne kvalitete i kreativnosti svojih autora. Ovo je jedna od onih igara koju će iskusniji ili jednostavno strpljiviji gameri obožavati istraživati i u čijoj je opuštajućoj prezentaciji vrlo lako uživati.

Igra je od jučer dostupna na Steamu, a povodom toga cijena je niža za 25% do 23. travnja. Što je najbolje, uz igru dobivate i pripadni soundtrack u digitalnom izdanju, a sve to za svega 4,49€. Kako bi dobili dojam o kakvoj igri se radi (vjerojatno će mnoge odbiti zbog izgleda, a druge pridobiti zbog iste stvari), prilažemo jedan od trailera.

A za kupnju igre i soundtracka po akcijskoj cijeni požurite kliknuti na sljedeći link prije 23. travanja.

STEAM: Superbrothers: Sword & Sworcery EP akcija

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?