HCL.HR

The Last Express stiže na iOS uređaje ovog četvrtka

Renato Pedišić 25.09.2012.   •   0 komentara


Jedna od najboljih point and click avantura ikad napravljenih dolazi na iPhone i iPad, 15 godina nakon originalnog PC izdanja.

Ukrcajte se na Orient Express, jedan od najslavnijih vlakova u povijesti, igrajući The Last Express, jednu od najslavnijih PnC avantura ikad napravljenih – dok se vozite u vlaku našeg HŽ-a. Takav doživljaj bit će moguć od četvrtka, 27. rujna kada će igra biti dostupna za preuzimanje na vaše iPhone te iPade. Ta će verzija biti potpuno optimizirana za touch uređaje, a donijet će oko 20 sati igranja kao i njena PC inačica.

U igri ćete moći iskusiti razgranatu i bogatu priču u kojoj je aktivno čak 40 NPC-ova od kojih svaki čuva svoje tajne o ljubavi, smrti, požudi i pohlepi. Ako vam to nije dovoljno možda vas razveseli činjenica da igru potpisuje Jordan Mechner, slavni tvorac Princa Perzije, koji The Last Express zbog raznoraznih zavrzlama nije uspio unovčiti unatoč dobrim kritikama publike.

Ako želite pomoći da se ta nepravda iz prošlosti ispravi imate našu preporuku u što se možete uvjeriti kroz detaljnu recenziju igre. Za kraj ostavljamo vam službeni iOS trailer igre koji vas možda dodatno zainteresira za kupnju ovoga zbilja kvalitetnog PnC naslova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?