HCL.HR

THQ planira Natal igru od 40 milijuna dolara

Duje Kozomara 02.04.2010.   •   4 komentara


THQ planira Natal igru koja će koštati oko 40 milijuna dolara, no pričekati će da baza igrača naprave poraste, kako bi opravdao cijenu. Navedeno je THQ-ov Danny Bilson izjavio u intervjuu za CVG.

THQ planira Natal igru koja će koštati oko 40 milijuna dolara, no pričekati će da baza igrača naprave poraste, kako bi opravdao cijenu. Navedeno je THQ-ov Danny Bilson izjavio u intervjuu za CVG. „Imam određene koncepte i ideje koji koriste Natal na jako, jako kul način. Ali, ne smatram kako ljudi imaju iskustva s tehnologijom, a igra koju želim napraviti koštala bi 30-40 milijuna dolara. Koncept koji imam koristit svaki kutak tehnologije i za par godina je možda i napravimo. Dakle, morati ćemo pričekati još neko vrijeme da baza igrača naraste, kako bi opravdali trošenje goleme količine novca.“ Nije sve u idejama doduše, Bilson je otkrio kako THQ već ima jednu odličnu Natal igru koja stiže ove godine, a tu je i nekolicina obiteljskih, manjih igara.

Komentari (4)

  • kuciste93

    02.04.2010 - 15:28

    svasta…

  • wyzard

    02.04.2010 - 15:35

    dewje is back!
    enivej, po meni su ovo samo prazne i neutemeljene želje – THQ nije tvrtka koja si može dopustit tako skup projekt, koji je usput novi ip, te još gore – ekskluziva. realno gledajući nema šanse da im zarada od te igre pokrije troškove proizvodnje.

  • Halo2

    02.04.2010 - 16:39

    I da moze, nitko nebi kupio jer je cjena pre velika a samo stari dedice imaju tolko para :)))

  • Pheaton

    08.04.2010 - 12:34

    Pa THQ da zaposli Napoleona koji će terat vojsku programera neće napravit poštenu igru. Jedino da 4A daju te pare pa da nešto naprave. Ovi ostali studiji su im prodavanje kifli.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?